Børnetøj og Babyudstyr

På denne side finder du en samling af de børnetøjs- og babyudstyrsbutikker der findes i og omkring Malmø. Nogle er webshops, hvor du kan bestille online og få tingene leveret direkte hjem, andre er fysiske butikker.

Der er penge at spare ved at købe børnetøj og babyudstyr i Sverige. På grund af den lave svenske kurs, kan du nemt spare imellem 10 og 30% ved at handle i Sverige.

God fornøjelse.

Babyringen

Babyringen.se er en babybutik der sælger alt hvad du har behov for af babyudstyr, herunder bl.a. barnevogne, klapvogne, sutteflasker, senge, autostole, legetøj etc.

Babyringen ligger i Jägersro (öst for Malmö) Der er gode parkeringsmuligheder lige ved døren og her finder du en helt fantastisk og personlig kundeservice. Her kan du købe de mest sikre bagudvendte autostole, som anbefales i Sverige til alle børn op til ca. 3 år.

Babyproffsen

Babyproffsen.se Barnvagnsspecialisten ligger tæt på centrum ved Dalaplan. Barnvagnsspecialisten er en del af den svenske kæde Babyproffsen, som svarer til Baby Sam i Danmark. Her finder du et stort sortiment indenfor babyudstyr – og selvføligelig en masse barnevogne.

Vær opmærksom på at du i Sverige ikke kan købe det vi i Danmark vil kalde for en almindelig barnevogn (de vogne med lange liggemål). I Sverige bruger man kombivogne eller klapvogne som en barnevogn. Der er ikke samme kultur for at lade babyerne sove udendørs som vi har i Danmark.

Babyland

Babyland.se ligger lige ved Svågertorp – malmö Syd, som er den første togstation i Sverige, hvis du vælger at tage toget fra Danmark til Sverige. Butikken ligger lige ved Bauhaus, Ilva og det nye Ikea(tæt på Øresundsbroen – bare 3 minutter fra broanlægget)

Babyland er ligesom Babyproffsen en kædebutik med alt indenfor babyudstyr. Butikken er stor og der er virkelig god plads til at blive inspireret.

Bonti

Bonti.se er en lækker babyudstyrsbutk som ligger i centrum af Malmö. Hos Bonti finder du super trendige mærker indenfor babyudstyr, som Bugaboo og OiOi.

Du kan også handle en masse skønne indretningsartikler til børneværelset som lamper, tæpper, tapeter, sengetøj mv. Bonti har også en webshop.

One Response to "Børnetøj og Babyudstyr"

  1. Pingback: Tilbudsoversigten for billigt indkøb i Sverige | Billigt i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.