Ugens Tilbud

Ugens Tilbud

Ugens Tilbudsaviser

Her finder du en samling af de ugentlige online versioner af de forskellige tilbudsaviser.

Normalt kan man altid finde tilbudsavisen på forsiden af websiden, og herunder har du en hurtig oversigt over de fleste tilbudsaviser.

Så kan du nemt checke ugens kampagner inden du smutter over broen og du kan planlægge din tur før du tager afsted.

Jeg opdaterer denne side løbende og hvis der er specielle tilbud og aktiviter, så prøver jeg at have dem med i denne kategori.

Så check denne side regelmæssigt, for det er her du finder de gode tilbud, som jeg ser hver uge i min Svenske postkasse:-)

Shopping

Byggemarkeder og hus og have tilbehør.

Byggmax.se er sveriges billigste byggemarked, hvor du finder de mest “normale” byggevarer til særdelse attraktive priser. Det har ikke det vildt store udvalg, men de har det der skal til. De har forøvrigt også nogle gode byggeanvisninger på deres webside, men de er naturligvis på svensk.

Indtast et postnummer, f.eks. 218 53 for at se tilbudsavisen for Malmø området.

Beijerbygg.se er et byggevarehus i stil med Byggmax og du finder dem i den gamle Silvan butik i Malmø. De ligger på modsatte side af Trelleborgvägen i forhold til Mobilia. De har et stort produktkatalog på deres webside og der er priser på alle varerne, så du kan sammenligne priserne.

Bauhaus.se kender du sikkert fra Danmark. Du finder deres kampagneavis øverst til højre på deres webside.

K-Rauta.se er et stort hus og have center i stil med Bauhaus. Du finder deres kampagneavis ude i højre side på forsiden. De har et stort produktkatalog med priser på deres webside.

Biltema.se kender du sikkert også fra Danmark, de har også lidt ting til Hus og Have. De har kæmpe udvalg i tilbehør til bil og båd. Du finder deres kampagne avis ude i højre side på forsiden.

Her fortsætter du til kategorien Hus, Have og Fritid.

Radio/TV og computer

Her er en samling af udsalgs- og kampagneaviser med alt indenfor fladskærme, digitale kameraer, videokameraer, computere osv.

El-giganten.se er en stor Radio og TV butik, med alt indenfor Radio, TV, Hi-Fi, Computere og Hårde Hvidevarer. De har en god webside med priser på alle deres varer. Du finder deres kampagneavis ude i højre side på forsiden.

MediaMarkt er kæmpe stor Tysk kæde, som sælger alt indenfor Radio/TV, Hi-Fi, Hårde Hvidevarer og Computere m.m. Deres varehuse er kæmpestore og de har et kæmpe udvalg.

Der er lige åbnet en kæmpestor MediaMarkt i Svågertorp lige ved siden af IKEA. Klik ind for mere information om butikken her.

Expert.se er også en elektronikkæde med et stort udvalg indenfor Radio/Tv m.m. Du kan bestille og få leveret direkte hjem, hvis du bor i Sverige og der er priser på alle deres produkter på websiden. Når der er kampagneavis ude, så kan du også se den på deres webside.

Netonnet.se er en stor internet butik, som også har Lagershop, hvor man kan komme og hente og købe varer. Der findes bl.a. en Lagershop i Malmø på Ågatan 1 (ved Segerondellen)

Her fortsætter du til kategorien Radio TV og Computer

Overnatninger

Det er snart sommer og hotellerne kører kampagne for at fylde hotellerne i ferieperioderne, så der er mange gode tilbud.

Du kan se eksempler på nogle af de kampagner de kører herunder. Check selv og se hvor billigt du kan bo på hotel, når du besøger familien i Jylland eller når familien fra Jylland kommer til kaffe og bliver i nogle dage.

Scandic har altid attraktive sommerkampagner og det er et perfekt sted, hvis man har børn med.

Husk at der er Scandic hoteller i hele Norden og booker du på nedenstående link, kan du booke Scandic hotel i Danmark til Svenske priser.

Klik ind og bestil dit weekendophold på Scandic.

Hotels.com har altid gode priser på overnatninger i Sverige og resten af verden.

Klik ind og book din overnatning med rabat nu.

Her fortsætter du til kategorien for Hotel og Weekendophold

Leave a Reply

Your email address will not be published.