Den svenske kurs falder igen

eichart

De sidste 10 dage er den svenske kurs gået fra 69,20 til i går 67,20 DKK for 100 svenske kroner.

Spørgsmålet er om den svenske kronekurs er på vej igen mod kurs 63,50 som vi havde i starten af marts måned i år. Der er flere ting der taler for at kursen fortsætter sit fald, bl.a. det faldende renteniveau, men det er svært at spå om.

Der er langt til de tidligere tiders høje 82,00 DKK for 100 SEK og spørgsmålet er om vi overhovedet kommer derop igen. På ovenstående graf fra Valutakurser.dk kan I se at kursen begyndte at falde i starten af september måned sidste år og siden da har kursen bevæget sig omkring 70,00, og nu bliver det spændende om den er ved at lægge et permanemt lavt niveau.

For danskerne betyder det at der fortsat kan spares rigtig mange penge, ved at handle i Sverige. Når der samtidigt kun er 12% moms på fødevarer, så er det måske en god ide at afslutte indkøbsturen til Sverige i f.eks. Willy´s og købe madvarer, slik og sodavand med hjem til Danmark.

Hvad siger du f.eks. til 2 liter økologisk uhomogeniseret til 17,30 SEK (5,80 DKK pr. liter), Bland selv slik til 4,95 SEK (3,30 DKK) pr. 100 g eller 5 x 2 liters mærke sodavand for 100 SEK (67 DKK).

Kig ind på kategorien Dagligvarer og find vej til de bl.a. Willy´s, Coop, Ica maxi m.m.

Leave a Reply

Your email address will not be published.