Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dagligvarer

Dagligvarer i Sverige er ca. 10 til 25 % billigere i Sverige og det er ikke kun på grund af kursen, at du sparer penge på dagligvarer. Der er kun 12% moms på madvarer i Sverige, så der sparer du også penge.

Der er heller ingen sukkerafgift og derfor kan du købe sodavand med 30 til 40 % besparelse i forhold til i Danmark.

Willy´s og Lidl udfordrer de store supermarkeder, som ICA MAXI, COOP Forum og det gør konkurrencen hård, til gavn for os konsumenter.

Willy´s er nok det supermarked, hvor du får flest varer billigt, uden at skulle købe Lidl¨s tyske produkter.

Willy´s har både mærkevarer, eget brand og et billig brand der hedder eldorado. Det betyder at du i samme butik både finder mærkevarer og discount varer. De har bl.a. økologisk uhomogeniseret mælk i 3 fedt varianter og det smager super godt. Det er bl.a. anbefalet i flere af de hotte helsebøger, at hvis man absolut skal drikke mælk, så vælg den økologisk uhomogeniserede mælk. Den finder du bl.a. hos Willy´s og de ligger 3 steder i Malmö området. Du kan se dem alle 3 ved at klikke her.

COOP Forum er et andet stort supermarked, som der findes 3 stk. af i Malmø. Her finder du alt hvad du behøver og priserne er billigere end at gå i et dansk supermarked. COOP har bl.a. et stort udvalg af gluten og laktose fri produkter. COOP Forum ligger på Stadiongatan 24, 217 62 Malmø. Den ligger på samme vej som Mobilia centret. Du kan finde placeringen ved at klikke her.

ICA Maxi er alternativet til COOP og her finder du også varer til billige priser. Er du på Västre Hamnen vil jeg anbefale dig en tur i ICA Maxi og handle på vejen hjem. Det har stor brødafdeling, hvor de bager selv og der er både en slagter delikatesse og en fiske delikatesse. Adressen til ICA Maxi er Store Varvsgatan 17, 211 19 Malmö. Du kan finde placeringen her.

Facebook comments:

2 Responses to Dagligvarer

  1. per nielsen

    23. oktober 2010 at 16:42

    write more about it in facebook, i leve in demnark and there whe have mutch to hi taxes on food and everything else, the eu funktion is not working right on those things taxes in speciel, sweden and germany is way cheaper with food and lotz of other things, denmark to ekspensive, the goverment just dont get it

  2. Pingback: Spar op til 50% på allergivenligt mad i Sverige. | Billigt i Sverige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *