Spar penge på sommerdæk i Sverige

Så er vinteren endelig slut og det er tid til at få skiftet vinterdækkene ud med sommerdæk. Når du skal købe nye sommerdæk, er der følgende 5 ting du skal tænke på, før end du beslutter dig for hvilket dæk du skal købe.

  1. Tør vej egenskaber
  2. Våd vej egenskaber
  3. Dækstøj
  4. Rullemodstand
  5. Slidstyrke

FDM.dk deltager hvert år i en større europæisk test af sommerdæk og du kan se den på dette link. I år er der testet 15” og 17” dæk og vinderen i begge størrelser blev Pirelli Cinturator med henholdsvis P6 og P7 dækket.

I 15” kategorien blev Pirelli Cinturato P6, valgt med følgende begrundelse; Glimrende dæk med meget fine egenskaber i alle sikkerhedsrelaterede kategorier. Bedste dæk på våd vej.

Hos Bythjul.com finder du bedste pris på køb af dette dæk.

I 17” kategorien blev Pirelli Cinturato P7, valgt med følgende begrundelse; Et fremragende dæk med meget fine egenskaber i alle sikkerhedsrelaterede discipliner.

Da de fleste kører på 16” hjul, har jeg valgt at lave en link direkte til et Pirelli Cinturato P7, 16” hjul i 205/55 størrelsen.

Hos Bythjul.com finder du bedste pris på køb af dette dæk.

Bestil hos Bythjul.com og få leveret til internetpris.

Hos Bythjul.com kan du bestille dine dæk til en meget konkurrencedygtig internetpris og når du bestiller, fortæller du hvilken forhandler du vil have sendt dine nye dæk til. Du kan vælge imellem 4 forskellige værksteder i Malmø, som alle kan montere dine dæk og fælge. Hvis du bestiller komplette fælge og dæk, så kommer de monteret og afbalanceret direkte til værkstedet og du skal kun betale for at få dem monteret på bilen.

Montering

Hos Stefans Bilvårdsanläggning kan du få monteret dækkende på dine alufælge inkl. afbalancering og montering på bilen for 400 SEK. Hvis han bare skal skifte hjulene, så koster det 100 SEK for 4 stk. Det er absolut den billigste du kan finde i Malmø området.

Du skal dog være opmærksom på at de ikke kan montere større dæk på fælge end 17”. Men hvis du bestiller komplette fælge og dæk, så er der ingen begrænsning, for de kommer monteret til forhandleren.

Flere tilbud på dæk.

Leave a Reply

Your email address will not be published.