Vinterdæk til bilen

Vinterdæk til bilen

Hvis du skal have nye dæk på bilen er der penge og spare i Sverige.

Vinterdæk

I Sverige er det lovpligtigt at køre med vinterdæk fra 1. december til 1. marts, og det koster 1.000 SEK i bøde pr. dæk, som ikke er vinterdæk.
Herudover er der en del svenske bilforsikringer, som ikke dækker, hvis du kører galt i fedtet føre i denne periode og ikke har vinterdæk på.

Loven gælder også for danskere, som skal en tur til Sverige for at handle, men hvis vejret er fint og at der ikke er sne og glat føre, er det ikke et krav med vinterdæk.

Skal du på vinterferie eller andet i Sverige, så vil jeg kraftigt anbefale dig at have vinterdæk på, for med vinterdæk står du meget bedre fast.
Alle svenskere kører med vinterdæk og det betyder at hastigheden på vejene i vinterføre er rimelig høj og så er det ikke sjovt at komme som dansker med sommerdæk på.

Skal du på tur til Sverige og endnu ikke har vinterdæk på, så vil jeg anbefale dig, at booke en tid til vinterdæk, på én af nedenstående dækcentre i Malmö, Helsingborg eller Gøteborg, så du kan fortsætte turen med ro i maven.

Herunder har kan du se hvor du kan spare penge på at købe dine vinterdæk i Sverige.

Däckonline.

Däckonline.se er en webside, hvor du finder de dæk du gerne vil have og bestiller dem online. Ved check out og betaling, vælger du et værksted at få sendt dækkende til. Når dækkende er hos værkstedet, får du en mail om at nu kan du booke tid til montering.

Så er det bare at køre til forhandlere og få dækkene monteret og det tager ikke mere end en ½ time, hvis du har booket tid.

På deres side kan du se de forskellige monteringssteder og hvad de skal have for at montere dækkene.

Der findes flere forskellige monteringssteder i Malmø området, og hvis jeg skal anbefale et sted, så vil det være Dækonline der ligger Agnesfridsvägen 185C.

Vælg dine dæk på nedenstående konfigurator og få det bedste tilbud på præcis de dæk du ønsker.

Bythjul

BytHjul SE er en webside hvor du, som hos Däckonline, bestiller på nettet og får dækkene leveret til et værksted, som du selv vælger.

Hos Bythjul.se har de også et kæmpesortiment af alufælge og hvis du køber både alufælge og dæk, så bliver de leveret samlet, så værkstedet kun skal montere dem på din bil.

I Malmø findes der flere værksteder, som monterer, men jeg har set at Stefans Bilvårdsansläggning kun tager 400 SEK for at montering, afbalancering og skiftning af 4 stk. dæk. Det er det billigste der findes i Malmø området. Du finder dem i listen over monteringsværksteder. Vær dog opmærksom på at de kun skifter op til 17″ dæk og fælge.

Skal du have lavet service på bilen, så klik ind og se alle værkstederne her.

 

2 Responses to "Vinterdæk til bilen"

  1. Pingback: Køb dine sommerdæk i Sverige og spar penge | Billigt i Sverige

  2. Pingback: Spar penge på sommerdæk i Sverige | Billigt i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.