Nye sommerdæk til min bil

Det er nu slutningen af maj måned og nu tror jeg endelig at sommeren er på vej.

Så nu er det tid til at få skiftet fra vinterdæk til sommerdæk og i weekenden fandt jeg sommerdækkene frem i garangen. Da jeg fandt dem frem så jeg at de var slidte og måske ikke kunne holde hele sæssonen, så jeg belsuttede mig for at købe nye sommerdæk, så jeg har det maksimale vejrgreb og ikke skal bekymre mig om risiko for aquaplanning m.m.

Jeg startede med at søge på Google efter “test bedste sommerdæk” og jeg fandt frem til denne artikel, som beskriver hvordan den store tyske billistorganasition ADAC, havde testet 36 forskellige sommerdæk.

Vinneren i 17″ klassen blev Pirelli Cinturato P7 og da jeg selv kører 16″ (205/55 R16), så besluttede jeg må for at lede efter priser på dette dæk i min størrelse. Hos Daeckonline fandt jeg den bedste pris og da de i maj måned har 5% ekstra rabat, så var jeg ikke længe om at bestille.

Dækkene blev bestilt og betalt online og jeg valgte Daeckonline’s værksted på Agnesfridsvägen 194, 213 75 Malmø Fosie til at montere dem. Dækkene er nu på vej dertil og jeg har her til morgen fået en mail om at de står klar til mig den 1. juni og der er en e-mail til en kontaktperson, som jeg kan skrive til og aftale en tid jeg kan komme og få dem monteret.

Det kom til at koste:

4 stk. Pirelli Cinturato P7 a 774,25 SEK, i alt 2477,60.

Hertil kommer afmontering af gamle dæk, montering af nye og afbalancering 4 x 250 SEK = 1.000 SEK.

Den samlede regning løber således op i 3.477 SEK = 2.633 DKK for 4 stk. nye dæk i markedets bedste kvalitet. Det synes jeg er en rigtig god pris og jeg har ikke kunne finde den pris bedre andre steder.

Vil du selv spare penge på at købe dine nye sommerdæk i Sverige, så klik ind på Dæk til bilen og se de forskellige steder du kan spare penge ved at købe dem i Sverige.

4 Responses to "Nye sommerdæk til min bil"

Leave a Reply

Your email address will not be published.