Nye sommerdæk til min bil

Det er nu slutningen af maj måned og nu tror jeg endelig at sommeren er på vej.

Så nu er det tid til at få skiftet fra vinterdæk til sommerdæk og i weekenden fandt jeg sommerdækkene frem i garangen. Da jeg fandt dem frem så jeg at de var slidte og måske ikke kunne holde hele sæssonen, så jeg belsuttede mig for at købe nye sommerdæk, så jeg har det maksimale vejrgreb og ikke skal bekymre mig om risiko for aquaplanning m.m.

Jeg startede med at søge på Google efter “test bedste sommerdæk” og jeg fandt frem til denne artikel, som beskriver hvordan den store tyske billistorganasition ADAC, havde testet 36 forskellige sommerdæk.

Vinneren i 17″ klassen blev Pirelli Cinturato P7 og da jeg selv kører 16″ (205/55 R16), så besluttede jeg må for at lede efter priser på dette dæk i min størrelse. Hos Daeckonline fandt jeg den bedste pris og da de i maj måned har 5% ekstra rabat, så var jeg ikke længe om at bestille.

Dækkene blev bestilt og betalt online og jeg valgte Daeckonline’s værksted på Agnesfridsvägen 194, 213 75 Malmø Fosie til at montere dem. Dækkene er nu på vej dertil og jeg har her til morgen fået en mail om at de står klar til mig den 1. juni og der er en e-mail til en kontaktperson, som jeg kan skrive til og aftale en tid jeg kan komme og få dem monteret.

Det kom til at koste:

4 stk. Pirelli Cinturato P7 a 774,25 SEK, i alt 2477,60.

Hertil kommer afmontering af gamle dæk, montering af nye og afbalancering 4 x 250 SEK = 1.000 SEK.

Den samlede regning løber således op i 3.477 SEK = 2.633 DKK for 4 stk. nye dæk i markedets bedste kvalitet. Det synes jeg er en rigtig god pris og jeg har ikke kunne finde den pris bedre andre steder.

Vil du selv spare penge på at købe dine nye sommerdæk i Sverige, så klik ind på Dæk til bilen og se de forskellige steder du kan spare penge ved at købe dem i Sverige.

4 Responses to "Nye sommerdæk til min bil"

 1. allan   9. juli 2010 at 09:55

  Hej Lars
  Set ECCO sandaler her til 300 kr. på udsalg!

 2. admin   9. juli 2010 at 09:13

  Hej Allan
  Tak for dit input til siden.
  Ja, jeg blev interviewet til en udsendelse på P4, hvor jeg udtalte at toiletpapir er billigere i Sverige og det er helt rigtigt og det samme gør sig gældende for køkkenrulle.
  Med hensyn til ECCO sko, så er de ofte billigere i Sverige og lige nu, hvor der er udsalg kan du få dem ekstra billige i Sverige.
  Bl.a. kan du få et par lækre herrer sandaler til 599 SEK (460 DKK).
  Husk at skaffe dig et bropas, så du ikke skal betale normapris på broen. Med et Bropas betaler du kun 142 pr. tur og det er ialt 284 DKK for en tur til Sverige og tilbage igen.

 3. allan   1. juli 2010 at 23:09

  Hej Lars.

  Jeg kan kun give dig ret, at man skal se sig for, inden man powershopper i Sverige.
  Selv ville jeg købe Rexona deo i Helsingborg, der kostede de ca 45 sek (33 dkkr) men i Danmark kostede de 31 dkkr. og ofte på tilbud til 20 dkkr. Hørte en journalist i radioen sige, at wc papir også er billigere i DK. ECCO sko koster også mere i S, og ofte er der 30-50% tilbud på dem i dk. Man skal også lige huske broafgiften = +450 dkkr….

 4. Lars   27. maj 2010 at 11:04

  Har selv lige undersøgt og købt dæk.
  Men jeg har nu ikke samme erfaring som skrevet i denne artikkel. Jeg er selv bosat i sverige men har opdaget at netop dæk med fordel kan købes i dk. så modsat hvad artiklen skriver så kan det svare sig at købe dæk i dk selv om man bor i se.
  Jeg valgte også dækonline men den danske version af samme daekonline.dk hjemmesiden tilhøre samme tyske firma og er bortset fra sproget fuldstændig magen til den svenseke, og så er der penge at spare, i mit tilfælde sparede jeg 600 kr på dæk til 3700kr ved at købe i dk. Dagens kurs var 0,75 da jeg købte i uge 20 2010 men priserne bliver løbende tilpasset kurserne så vidt jeg har kunne se, så kursen er i denne sammenhæng stort set ligegyldig.
  Held og lykke i dækjagten, men se jer godt for.

Leave a Reply

Your email address will not be published.