Flyt til Sverige

Denne del af websiden er tiltænkt dem som overvejer at flytte til Sverige.

Her får du et overblik over, hvad det betyder at flytte til Sverige og en guide til hvordan du får flyttebevis, svensk personnummer, bank, hus, bil og institutionsplads m.m.

Her vil også være links til tilbud på ting som bank, telefon, hus, lejligheder ect.

Har du boet i Sverige et stykke tid, så kan her også være noget at hente. Én af de målsætninger jeg har med Billigt i Sverige er at hjælpe danskere til at spare penge, og da vi danskere er en attraktiv målgruppe, så kan jeg nogen gange få gode tilbud, som alle kan benytte sig af.

Vi flyttede selv til Sverige for snart 8 år siden. Vi startede med at købe en Bostadsrett på Limhamn Ön. I dag har Mette (min kone) Mammashop.se og Hugin-Mugin.se i Sverige og vi har bygget eget hus i Klagshamn og har netop fået barn nr. 2.

Dengang sprang vi ud i det med begge ben og vi har aldrig fortrudt vores beslutning. Vi håber at vi med dette afsnit kan give jer en god base og træffe jeres beslutning ud fra, om I skal flytte til Sverige.

For at gøre tingene så overskueligt som muligt, så vil I i navigationsmenuen til venstre se undermenuér til dette afsnit, som beskriver de enkelte områder.

God fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.