Billige Rejser

Billige Rejser

Køb din næste rejse i Sverige og spar 15 til 30%.

Her har jeg samlet de steder, hvor du kan købe en komplet rejse. En komplet rejse er som f.eks. hvis du bestiller en rejse hos Spies og får både fly, transport fra lufthavn og hotel med i pakken.

Hvis du hellere selv vil stå for det meste og booke fly og hotel separat, så klik ind på henholdsvis Flybilletter og Hotel.

Charterrejse, pakkerejser, afbudsrejser….

Der er penge at spare næste gang du skal ud og rejse, når du bestiller billetten via en svensk webside. Mange af de større rejseselskaber har de samme hoteller, flyver til de samme lufthavne og har endda de samme guider på rejsestedet.

Så hvorfor købe billetten i DK og betale 15 til 30% mere for den samme rejse, når du kan bestille den via den svenske webside og spare mange penge.

Vores private anbefaling

I vores familie kan vi godt li at finde og bestille flyrejsen separat, for derefter at finde de forskellige steder vi vil besøge, som vi så booker separat og nogle gange først, når vi er taget afsted. Den første overnatning er altid bestilt hjemmefra, men derfra tager vi det så afhængigt af vejr og humør.

Hos travelstart kan du både finde flybiletter, hotel og lejebil (hyrbil), klik ind og se på dette link.
Længere ned på siden, er der også links til AVIS i Sverige, hvor du med fordel kan bestille lejebil,

Malmø lufthavn

Vi foretrækker at flyve fra Malmø lufthavn (Sturup airport), for her er billigt at parkere (du får stor rabat på parkeringen, når du har et bropas til Øresundsbroen) og fordi det er en nem lufthavn at komme igennem, når man skal flyve. Faktisk kan besparelsen på parkeringsafgiften mere end betale broafgiften på øresundsbroen.

Når du kommer hjem, så er dine kufferter også fremme før end du kommer til bagagebåndet og det oplever man ikke i Københavns Lufthavn.

Hvis du ikke har bil, så kan du tage toget til Malmø centralstation og tage en taxa til lufthavnen. Der er gode faste priser til lufthavnen og det koster typisk 399 SEK at komme en bilfuld til lufthavnen. Husk at aftale prisen med chaufføren inden I pakker bagagen ind i taxaen, for desværre er der lidt sydlandske tilstande på taxa markedet i Malmø (de fleste arbejder ud fra devisen; kan de tage røven på kunderne, så gør de det).

Rejseudbydere

Herunder finder du links til flere forskellige rejsearrangører, hvor du kan bestillen en færdig “pakkerejse” med alt inkluderet. Hvis du selv vil booke, så klik ind på Flybilletter og Hotel og sammensæt din egen “pakkerejse.

Hvis du har brug for en omregning af de svenske kroner til danske, så klik ind på Valautakurser.dk de har en smart valutaomregner, som hurtigt fortæller dig hvad beløbet bliver i svenske kroner.

SuperSaver

Hvis du har lyst til selv at booke fly, hotel og bil er Supersaver et godt sted at starte. Her booker du alt selv og her er der en del penge at spare. Klik ind på Supersaver og find de gode tilbud.

Der findes utallige muligheder for at spare penge ved at købe rejsen i Sverige, så hold dig ikke tilbage med at checke priser og sammenlign priser.

Reseguiden

Rejseguiden er Sverige største rejseguide som tilbyder rejser til billige penge og det er alt fra weekendture til længere rejser med hele familien. Den eneste forskel er at her bestiller du til den lave svenske kurs og kan dermed nemt spare 10 til 15% på at bestille på nedenstående link. Check også last minut ture på dette link

Klik ind og bestil dit weekendophold eller ferierejse her.

Lej bil

Hvis I har lyst til at komme ud og se lidt af området, hvor I er på ferien, så er det en god ide at leje en bil. Det er altid nemt at leje bilen gennem det rejsebureau, hvor I har booket jeres ferie og det er helt sikkert også den dyreste måde at gøre det på.

Du kan med stor fordel booke direkte hos AVIS, som vi også kender fra Danmark, men gør du via denne svenske side kan du leje i svenske kroner og få fordelen ved besparelsen på kursen.
Klik ind og check deres priser her

Siden er opdateret den 1. marts 2021
Nogle af ovenstående links betaler et beløb tilbage til BilligtiSverige.

One Response to "Billige Rejser"

  1. Pingback: Book din næste ferie eller flybillet i Sverige og spar op til 20% | Billigt i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.