Rejser

Køb din næste rejse i Sverige og spar 15 til 30%.

Her har jeg samlet de steder, hvor du kan købe en komplet rejse. En komplet rejse er som f.eks. hvis du bestiller  en rejse hos Spies og får både fly, transport fra lufthavn og hotel med i pakken.

Hvis du hellere selv vil stå for det meste og booke fly og hotel seperat, så klik ind på henholdvis Flybilletter og Hotel.

Charterrejse, pakkerejser, afbudsrejser….

Der er penge at spare næste gang du skal ud og rejse, når du bestiller billetten via en svensk webside. Mange af de større rejseselskaber har de samme hoteller, flyver til de samme lufthavne og har endda de samme guider på rejsestedet.

Så hvorfor købe billetten i DK og betale 15 til 30% mere for den samme rejse, når du kan bestille den via den svenske webside og spare mange penge.

Vores private anbefaling

I vores familie er Sunwing Resort med Vingrejser (i dag Spies i DK) det helt store hit. Vores datter er helt vild med Lollo og Bernie og vi må indrømme at konceptet med børnevenlige faciliteter, som pools, børne buffet, børneunderholdning hver aften og aktiviteter i løbet af dagen, er helt perfekt. Så når den står på ferie, så er det gerne et Sunving ressort og vi køber altid rejsen i Sverige for det er billigst.

Hos Fritidsresor finder du også mange muligheder og de flyver både fra Københavns Lufthavn og Malmø lufthavn. Vi har nogle venner som har været afsted med Fritidsresor flere gange og de er blevet overrasket over den gode service til billige penge.

Malmø lufthavn

Vi foretrækker at flyve fra Malmø lufthavn (Sturup airport), for her er billigt at parkere (du får stor rabat på parkeringen, når du har et bropas til Øresundsbroen) og fordi det er en nem lufthavn at komme igennem, når man skal flyve. Faktisk kan besparelsen på parkeringsafgiften mere end betale broafgiften på øresundsbroen. Husk det koster kun 142 DKK pr. vej, når du har et bropas.

Når du kommer hjem, så er dine kufferter også fremme før end du kommer til bagagebåndet og det oplever man ikke i Københavns Lufthavn.

Hvis du ikke har bil, så kan du tage toget til Malmø centralstation og tage en taxa til lufthavnen. Der er gode faste priser til lufthavnen og det koster typisk 399 SEK at komme en bilfuld til lufthavnen. Husk at aftale prisen med chaufføren inden I pakker bagagen ind i taxaen, for desværre er der lidt sydlandske tilstande på taxa markedet i Malmø (de fleste arbejder udfra devisen; kan de tage røven på kunderne, så gør de det).

Rejseudbydere

Herunder finder du links til flere forskellige rejsearrangører, hvor du kan bestillen en færdig “pakkerejse” med alt inkluderet. Hvis du selv vil booke, så klik ind på Flybilletter og Hotel og sammensæt din egen “pakkerejse.

Hvis du har brug for en omregning af de svenske kroner til danske, så klik ind på Valautakurser.dk de har en smart valutaomregner, som hurtigt fortæller dig hvad beløbet bliver i svenske kroner.

Fritidsresor

Sveriges største rejsearrangører Fritidsrejsor og de omsatte i 2007 for 4,1 mia. SEK. Hos Fritidsresor finde du rejser fra både Københavns lufthavn og fra Malmø (Sturup) lufthavn.

Klik ind på Fritidsresor og vælg afgangslufthavn til Köpenhamn eller til Malmö Airport, så ser du hele deres udbud af rejser fra disse destinationer.
Klik ind her og se deres Last Minute rejser.

Spies og Ving.

Spies.dk og Ving.se har præcis de samme rejsemål og med afrejse fra både København og Billund når du sammenligner f.eks. Sunwing Resorts. Så hvorfor bestille i Danmark, når du kan bestille præcis den samme rejse i Sverige og spare en pæn slat penge.

Hvis du bestiller hos ving.se kan du også vælge at flyve fra Malmø og det du sparer på parkeringen i Københavns Lufthavn, kan nemt betale broafgiften.

En umiddelbar sammenligning på samme afrejsedag, samme hotel og samme værelsestype, giver en besparelse på mere end 5.000,- DKK ved at købe rejsen via Vings webside i Sverige. Begge rejser er med afrejse med samme fly fra København. Hvis du rejser fra Malmø i stedet, er besparelsen mere end 6.000 DKK.

Ønsker du at bestille en tur med Ving rejser, så kan du starte med at klikke ind på nedenstående link og se deres afbudsrejser.

Gode tilbud fra Ving på sidste minut rejser

Lav selv Pakkerejse.

Expedia

Hvis du har lyst til selv at booke fly, hotel og bil er Expedia et godt sted at starte. Her booker du alt selv og her er der en del penge at spare. Klik ind på Expedia og find de gode tilbud.

Der findes utallige muligheder for at spare penge ved at købe rejsen i Sverige, så hold dig ikke tilbage med at checke priser og sammenlign priser.

Rejsefeber

Vil du prøve at sammenligne de svenske priser med de danske, så klik ind på Rejsefeber, som er en dansk side. Her kan du finde har flere forskellige gode tilbud på rejser til syden.

De har også tilbud på luksusweekender, hvor de har lavet forskellige attraktive pakker, som du kan invitere din mand/kone eller kæreste på. Det er kun 5-stjerne hoteller og ren luksus, så lad ungerne blive derhjemme og nyd hinanden.

Her kommer du til deres sommerkup her.

DTF Travel

Du kender sikkert allerede DTF travel fra Danmark. Det er et dansk firma som tilbyder rejser til billige penge og det er alt fra weekendture til længere rejser med hele familien. Den eneste forskel er at her bestiller du til den lave svenke kurs og kan dermed nemt spare 10 til 15% på at bestille på nedenstående link.

Klik ind og bestil dit weekendophold eller ferierejse her.

Lej bil

Hvis I har lyst til at komme ud og se lidt af området, hvor I er på ferien, så er det en god ide at leje en bil. Det er altid nemt at leje bilen gennem det rejsebureau, hvor I har booket jeres ferie og det er helt sikkert også den dyreste måde at gøre det på.

Hvis I har lyst til at spare penge og samtidigt få en “all-inclusive” pakke der indeholder både forsikring og selvrisikoreduktion, så skal I booke hos CarDelMar.

CarDelMar Ferieautovermietung GmbH er et tysk firma med hovedsæde i Hamborg og underlagt tysk lov og medlem af den tyske udgave af rejsegarantifonden. Så du kan føle dig sikker når du bestiller en udlejningsbil gennem dem.

De har specialiseret sig i at udleje biler på feriesteder i hele Europa til meget konkurrencedygtige priser og det er inklusive forsikringer, så der ikke er nogle overraskelser når bilen skal afleveres og at der måske er kommet en bule eller to i den.

Klik ind og check deres priser her

Siden er opdateret den 10. juli 2010
One Response to "Rejser"

  1. Pingback: Book din næste ferie eller flybillet i Sverige og spar op til 20% | Billigt i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.