Flybilletter

Hvis du bestiller dine flybilletter på svenske websider, kan du spare gode penge.

Herunder finder du forslag til nogle af de selskaber, som flyver fra Danmark og hvor du med fordel kan købe billetten i Sverige.

Norwegian

Norwegian kræver vist ikke den store introduktion. De har efterhånden fået opbygget et imponerende rutenet og deres service er i top. Her får du samme rejser og service, men du betaler i Svenske kroner og sparer på kursen.

Norwegian udvider hele tiden deres rutenet og efter at Transavia er lukket ned, har de meldt ud at de vil overtage nogle af deres ruter.

Husk at de nu også har et bonussystem, hvor du opsparer point, som du efterfølgende kan bruge til gratisrejser.

På nedenstående link kan du bestille flybilletter til svensk kurs og stadig flyve fra Danske lufthavne. Klik ind herunder og få det hele til svenske priser.

Klik ind og bestil en Norwegian tur til svenske priser

SAS

Du kan også bestille din næste flybillet med SAS til svenske priser, ved at klikke ind på nedenstående link. Du kan vælge hvilken som helst lufthavn i hele Danmark, som SAS flyver til. Du kan endda bestille din flybillet fra Ålborg til København til svenske priser ved at bruge nedenstående link.

Klik ind på SAS og bestil til svenske priser

Iceland Express

Har du lyst til at se den Islandske natur, så kan du vælge at flyve med SAS og betale dyrt, eller du kan flyve billigt med Iceland Express og spare mange penge på flyturen derop. Du kan også book hotel, lejebil og ture på deres webside, så hvad med at forkæle din kæreste/kone og invitere hende på en badetur i de varme kilder. Eller I kan tage på én af flere ture i 4 til 8 dage, hvor I både kan opleve naturen og Islands Gourmet.

Billige flygrejser til Island med Iceland Express.

air greenland

Oplev Grønlands imponerende og barske natur på tæt hold. Her i efteråret er der gode tilbud på ture fra København til Kangerlussuaq t/r med overnatninger, morgenmad og velkomstmøde. Alt dette fra 4.845, læs om turen her.

God tur.

2 Responses to "Flybilletter"

  1. Pingback: Spar penge på din næste rejse, bestil i Sverige | Billigt i Sverige

  2. Pingback: Flyv med SAS og få god service | Billigt i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.