Svensk journalist jagter danskere.

En svensk journalist på Sydsvenskan har startet en hetz imod danskere, som kører uden vinterdæk.

Lasse Holmström har leget politibetjent på Mårtenstorget i Lund og har checket biler med danske nummerplader, for om de havde vinterdæk på. Efter de nye regler, skal alle biler nu have vinterdæk på fra den 1. december til 31. marts, hvis det er vinterføre.

Da han så at flere af de danske biler havde sommerdæk på, til trods for de nye regler, så ringede han forgæves til politiet for at høre hvad de ville gøre ved det.

Lasse vil have indført kontrol af alle danske biler ved indkørslen til Sverige. Det betyder at der skal være kontrol ved Øresundsbroen og ved færgeankomsten til Helsingborg. For på den måde ville man forhindre alle de ansvarsløse danskere, som kører på sommerdæk selvom der er sne og is.

Det svenske politi har dog ingen planer om at checke danske og udenlandske biler ved broanlægget, så danskerne kan tage det helt roligt, men Billigt i Sverige anbefaler naturligvis at alle kører med vinterdæk. Du kan købe vinterdæk her.

Du finder artiklen på dette link.

Herfra vil vi da foreslå at hvis Lasse kommer igennem med hans forslag om kontrol af vinterdæk ved broanlægget, at man fra dansk side indfører en kontrolvejning af alle svenske biler, inden de kører ud på broen.

For på den måde vil vi begrænse antallet af svenske biler som kører med overlæs, på grund af at de er læsset op med billigt øl og sprit, der er indkøbt i Tyskland og Danmark.

Velkommen til Sverige.

One Response to "Svensk journalist jagter danskere."

Leave a Reply

Your email address will not be published.