Spar også penge i USA

Hej

Ja jeg ved godt at denne side handler om at spare penge ved at handle i Sverige, men jeg har set noget rigtigt smart.

Med SHOP USA kan du nu handle nemt i USA og på helt lovlig vis spare rigtig mange penge. Børsen har testet conceptet og de skriver bl.a.:

Vi tjekkede over 30 forskellige varer og i de fleste tilfælde var besparelsen på mellem 20-40 %, og den bliver kun større hvis du samler flere køb i én bestilling, da forsendelsen på den måde blive en mindre del af de samlede udgifter. Citat: Børsen

Konceptet går i al sin enkelthed ud på at du får en USA adresse i Virginia Beach, hvor alle dine indkøb bliver samlet. Herefter registrerer du alle dine vareindkøb på ShopUSA og betaler told, moms og forsendelse. Transporten til Danmark tager typisk 5 til 10 dage og vupti har du sparet 20-40%.

Hvis det er udstyr til Weber grillen, lækker Californisk rødvin eller lækkert Victoria Secrets undertøj til den langhårede, så kan der være endnu mere at spare. Herudover får du pludselig adgang til nogle produkter som du slet ikke kan købe hverken i Danmark eller Europa.

Når du har oprettet dig, så vil du se en smart kalkulator øverst oppe på siden, som kan udregne den totale pris inkl. fragt, told og moms. På den måde kan du præcist se hvor meget du har sparet, allerede inden du har købt og bestilt nogle varer.

Jeg har selv oprettet mig og er nu ved at samle den første sending sammen. Opret dig via nedenstående link og få adgang til en overflod af varer til billige penge.

Udnyt den lave dollarkurs – Shop i USA

Leave a Reply

Your email address will not be published.