Slik Outlet

Bland selv slik til 3 DKK pr. 100 gram

Tæt på motorvejen fra Danmark finder du Scandi Candy, som er en fabrik der producerer slik og som har et slik (Godis) outlet I tilknytning til fabrikken.

Her finder du slik til 3 DKK pr. 100 gram eller måske er det bedre at sige 30 DKK pr. Kilo, for jeg tror ikke det er muligt at slippe ud af butikken med mindre end et kilo slik.

Da vi var på besøg hos dem en fredag eftermiddag, startede vi med at gå ind i det lille rum, hvor 100 gram slik koster 69 SEK pr. kilo = 47 DKK pr. kilo. Her er ca. 60 forskellige større slik ting, inkl. chokolade osv.

I det store rum ved siden af, fandt vi hvad vi var kommet for; bland selv slik til 30 DKK pr. kilo! Her er der hylder fyldt med slikkasser og de siger at der er ca. 260 forskellige slags slik, det skal nok passe, for der var rigtig meget. Der er naturligvis deres egenproducerede slik, men også et stort udvalg af Haribo slik, som man normalt skal betale 12 til 15 DKK for i Danmark.

Vi startede med at fylde vore poser og vores 6 årige datter fik lov til at holde posen og til at hælde slik op i den. Hendes øjne strålede, som var det juleaften lige før pakker skal åbnes, og med et velovervejet glimt i øjet gik hun i gang med at skovle slikken ned i posen. Da hun havde været i gang i 5 minutter, spurgte hun lige en ekstra gang; Pappa, må jeg virkelig tage alt det slik jeg vil?

Da vi havde fået fyldt vores poser, var det blevet til 2,3 kg bland selv slik i alt og det kostede 69 DKK. Hvis det havde været i Danmark til 15 DKK pr. 100 gram, så havde den samme portion kostet os 345 DKK. Det er en besparelse på 276 DKK, og allerede her ville broafgiften være tjent hjem, hvis altså I hælder lige så meget i poserne som vi kom til at gøre.

Stedet ligger lidt gemt væk ude på landet, men hvis du klikker på adressen længere nede på siden, åbner der et Google kort, som viser vej. Selve stedet er en fabrik og til højre om bygningen, finder du døren ind til hvor slikbutikken. Der står nogle små skilte i vinduerne med pile, som guider dig vej. Selve lokalerne og hylderne er heller ikke noget fancy, men til den pris, så betyder det heller ikke noget.

Da det er et fabriksudsalg er åbningstiderne begrænsede.

Åbningstider: Torsdage: 16-18, Fredage: 12-17, sidste lørdag i måneden: 12 til 15.

Adressen: Bruksvägen 11, 235 92 Vellinge. (du finder kort længere nede på siden)

Webside: www.scandicandy.se

Karakter (0-10)

Besparelse: 10

Stedet: 3

Herlighedsværdi: 10

One Response to "Slik Outlet"

Leave a Reply

Your email address will not be published.