Skiferie

Skiferie

Kan du li at boltre dig i den hvide sne og at stå med fuld fart ned af pisten, eller er du til familietur på ski, så kan du finde gode forslag til skituren her.

Alle de større svenske skianlæg er åbne, fra Åre i Nord til Isaberg i syd, så nu er det tid til at komme ud og stå på ski.

Klik ind på Nortlander og find en god pris på rejse til Åre eller et af de populære skisportssteder i Frankrig, Østrig, Schweitz, Italien eller Canada

Hvis du booker på en svensk webside, så kan du spare 15 til 30% på grund af den lave svenske kurs.

DTF-Travel

Du kender sikkert allerede DFT-Travel fra Danmark, hvor de er en stor udbyder af billige weekendophold og længere rejser til hele Europa.

Hos DTF-Travel kan du bestille din SKI ferie og betale i svenske kroner og spare en del penge på kursen.

Et godt forslag kunne være at smutte til det smukke Sverige og tage på skiferie eller lang weekend på ét af de ski steder, som ligger forholdsvis tæt på Danmark.

Hvis du bor I jylland, så tag færgen fra Frederikshavn til Gøteborg og bor du i København, så tag Oslo færgen og spar en hel del kilometer.

Klik ind og find din svenske skiferie her.

Nortlander

Et af Danmarks største skirejsebureauer Nortlander Ski rejser sælger nu også deres rejser i Sverige. Du kan med fordel bestille i Sverige på grund af den lave svenske kurs og du kommer til den svenske side ved at klikke inde på dette link.

Nortlander Ski-Tours.

FDM Travel

Jeg har selv rejst en del med FDM Travel og selvom de ikke har en svensk afdeling, hvor de sælger billetter til svenske priser, så vil jeg alligevel godt anbefale at rejse med dem.

Priserne er særdeles konkurrencedygtige og det har afgange til flere gode steder, hvor der bl.a. er fokus på hele familien.

Klik ind og se hvad de kan tilbyde.

Husk forsikring

Husk at dit gule sygesikringsbevis ikke længere dækkere hjemtransport, hvis du kommer til skade.

Det kan hurtigt blive dyrt, hvis du selv skal betale for turen hjem. Så derfor; husk altid en rejseforsikring.

Udstyr til turen

Outnet.se

Hos Outnet.se finder du alt i Outdoor udstyr og tøj. Klik ind på deres webside og bestil i deres webshop og få alt leveret direkte hjem til døren med PostDanmark.

Friluftsvaror

Mangler du skiudstyr, så kik en tur forbi Friluftsvaror.se og find dine nye ski. Her har de kanon priser på langrend og alpin ski og udvalget er rimelig stort.

De har også både nye og brugte skøjter til børnene. Så er børnene skøjter blevet for små, så tag dem med ind i butikken og køb et par brugte skøjter.

Du finder dem på Friluftsvaror.se. De har ikke ret mange ski på deres webside, men besøg butikken og se deres sortiment.

Leave a Reply

Your email address will not be published.