Radio/TV og Computer

Dette er afdelingen for Radio, TV og computer.

Her finder du vej til de steder i Sverige, hvor du kan spare penge på din nye fladskærm, BluRay- afspiller eller din nye computer.

I menuen til venstre kan du se de forskellige udbydere på dette marked og du finder bl.a. alle de store, som El-giganten, Mediamarkt, Siba osv.

Computer

Computere har sin egen side, som du også finder i menuen, og her kan du se de forhandlere som specifikt fokuserer på computere. Du finder naturligvis også computere i Radio og TV butikkerne i dag (og hårde hvidevarer og alt muligt andet).

Jeg plejer at sige at jeg har et specielt budget til elektriske- og bensindrevne ting og her må jeg indrømme at i denne kategori bliver en del af dem brugt.

Inden du bruger for mange penge i denne kategori, så var det måske en gode ide at sikre at din bedre halvdel, synes at det også er en god ide. Det kan jo både gøres med blomster (billigt, men kort virkning) eller med en rigtig forkælelses tur (dyrere, men meget lang holdbarhed i hendes hukommelse).

Du finder gode forslag til den sidste løsning, ved at klikke ind på Oplevelser for hende.

Denne kategori er præget af ekstrem konkurrence, specielt efter at MediaMarkt og El-giganten begyndte at kæmpe mod hinanden. Ind imellem ser vi annoncer, hvor den ene part skriver om den anden og det er lidt sjovt. Det bedste er jo at denne frie konkurrence er til gavn for os forbrugere og at hvis vi holder øjne og ører åbne, så er der mange interessante tilbud at vælge imellem.

Herunder finder du en Google søgemaskine, som går ud og søger efter præcist det du ønsker i alle de butikker som er med her på siden. Så kende du produktnavn, taster du det blot ind i søgefeltet og trykker søg, så checker Google alle de sider der er med her, for det du søger efter.

Klik i navigationsmenuen til venstre og se siden for de forskellige butikker.

Leave a Reply

Your email address will not be published.