Outlet

I denne kategori vil du finde de forskellige outlet, som ligger i og omkring Malmø, så det er nemt at komme til fra København.

Höllviken Quality Outlet

I Toppen Gallarian syd for Malmø, ligger der et stort mærktøjsoutlet og det har altid 40 til 70% i rabat på tøjet. Toppen Gallarian er et mindre indkøbscenter, som ligger syd for broen og det er nemt at komme til.

Åbningstider: Man – fre: 10-20, Lør: 10-17, Søn: 12-17

Adressen er: Kungstorpsvägen 8B, 236 32 Höllviken

Herunder kan du finde et Google kort som viser vej, god tur.

Vis stort kort

Märkes Outlet

Märkes Oulet i Malmø sælger sportstøj til halv pris og her finder du bl.a. Nike tøj, fodboldsstøvler og løbesko. De har f.eks. Nike Rio FG fodboldsko til 225 SEK = 153 DKK.

De har flere afdelinger, men de to der ligger tættest på Malmø er:

Lundavägen 19 i Malmø. Åbningstider: Man – fre: 11-19, Lør: 10-17, Søn: 11-17

Löddeköping, Center Syd indkøbscenter: Åbningstider: Man – fre: 10-19, Lør: 10-17, Søn: 11-17

Hvis du klikker på ovenstående links, åbner der et Google kort som viser dig vej.

Gekås i Ullared

Indkøbscentret Gekås i Ullared hører også ind under denne kategori, da de har billige priser på rigtig mange ting. Er du ikke til mærketøj, så er dette stedet du kan købe rigtig meget tøj til billige penge. Sidste gang jeg var i Gekås, købte jeg 3 par cowboy bukser, som sidder fint og smarte med huller og meget “slidte” som de skal være for tiden. Pris 89 SEK pr. stk. = 61 DKK.

Her kan du læse mere om Gekås.

Kosta Outlet

Kosta Outlet består af 13 store butikker og her finder du bl.a. Golftøj, fiskeudstyr, skot, tasker m.m. Kik ind på butiksoversigten og se de butikker der findes.

Afstanden fra fra Malmø til Kosta Outlet er 240 km nordøst og I skal regne med at det tager ca. 3,5 time, for det er landevej (90 km for det meste) hele vejen dertil.

Hvis du bare vil shoppe, skal du hellere vælge og køre til f.eks. Gekås eller Freeport, men er du vej til Pippiland, eller Växsjö så er det værd at ligge vejen forbi.

Deres adresse er Storavägen 77, 36 052 Kosta

Freeport

  

Leave a Reply

Your email address will not be published.