Nye funktioner på Billigtisverige.dk

Tak for at du besøger min webside. Du er nu én af de 600 til 900 daglige besøgende, som hver dag kigger på siderne mere end 4.500 gange.

Vidste du at der også findes en Facebook side på Billigt i Sverige.dk. Klik ind på Facebook siden og være med til at dele ideer og tips med de mere end 400 andre medlemmer på Facebook siden.

Der er nu blevet tilføjet nye funktioner til Billigtisverige.dk som kan være med til at gøre det nemmere for jer at bruge siden.

Facebook link

Hvis du ser en god artikel på websiden, som du gerne vil dele med dine venner på Facebook, kan du nemt trykke på “Del dette på din Facebook side” og så ligger denne artikel, som et indlæg på din egen Facebook side.

Flere kort

Der er nu blevet tilføjet flere kort til siden, så det bliver nemmere at finde rundt i Sverige.

Send artikel som PDF

Jeg har tilføjet en funktion, som hedder “send artikel som PDF”, som du kan bruge til 2 ting.

1. Hvis du har fundet et tip om et sted, du gerne vil besøge, så indsætter du din egen mail i feltet og trykker send. Så får du artiklen som en PDF på din mail, som er lige til at skrive ud og tage med i bilen på turen.

2. Du har måske en ven som du vil sende et tip om én af siderne, indsæt hans mail og vupti, så modtager han dit tip.

Jeg vil løbende implementere nye funktioner på siden, som kan gøre det nemt for dig at finde rundt i Malmø og omegn. Da siden udelukkende er finanseret af mine sponsorer, som har reklamer her på siden, så håber jeg at du vil besøge dem regelmæssigt og at de måske endda også har et godt tilbud, som du kan bruge.

Hvis du har gode tips fra din indkøbstur til Sverige, som du gerne vil dele med de andre brugere af siden, så må du meget gerne skrive dem i kommentar felterne, som findes på alle sider. Du er også velkommen til at sende dem til min mail: kim@billigtisverige.dk så vil jeg lægge dem op på siden i løbet af et par dage.

De bedste hilsner

Kim Rasmussen

Leave a Reply

Your email address will not be published.