Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

MC tilbehør

Jeg har været rundt og kigge lidt på steder, hvor der kan købes udstyr til MC.

I Malmø ligger MC-Huset og de har rigtigt meget tilbehør til MC. Her er det også muligt at komme og få en god motorcykel snak med andre entusiaster. Naturligvis kan du også købe dig en ny motorcykel, men husk at du desværre skal betale dansk registreringsafgift, hvis du tager den med til Danmark.

Klik på MC-huset og kom direkte til deres webside.

Handelsboden har også meget tilbehør til motorcykelfolket. Her finder du alt i beklædning, hjelme, briller, støvler etc.

Klik på Handelsboden og kom til deres webside.

Hvis du har brug for låse, billige tasker eller andet tilbehør, så prøv at kikke ind på Biltema, for de har også en del udstyr.

4 Responses to MC tilbehør

 1. Niels

  25. marts 2011 at 23:31

  http://www.lindstromsmotor.se/ har også rigtig gode priser på service (afhængig af den svenske krone) Dog ikke meget udstyr.

 2. Flemming

  16. december 2010 at 09:31

  MC-Huset i Malmø, kan varmt anbefales til at få lavet service på sin BMW motorcykel, har lige fået lavet 10.000 km. og centralstøtteben for 46 % af prisen i Danmark, og de åbner på værkstedet kl. 7:00, så man behøver ikke at taget en fridag, hvis man arbejder i Storkøbenhavn, der til kommer selvfølelig 63,- for hver vej over broen, (155,- hvis man ikke har BroPas), samt rejsetiden, men da jeg normalt har fået lavet service på Bimmer i Jylland, så er det ikke noget problem.

 3. Luise Moe

  22. april 2010 at 16:33

  Lad mig komme med et lille tip:

  Nilssons MC i Helsingborg har MC-fest denne weekend fredag den. 23 til søndag den 25. april. Der er diverse arrangementer + gode tilbud til mc-folket.

  http://www.nilssonsmc.se

 4. Pingback: Åbent hus hos MC-Huset i Malmø | Billigt i Sverige

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *