Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Malmø festival 15. – 22. august

MalmøfestivalenMalmøfestivallen er fra den 15. august til den 22. august 2014.

Så er det tid til den store årlige Malmø Festival, hvor hundrevis af kunstere kommer og optræder på flere forskellige scener i Malmø.

Festivalen starter fredag den 15. august og hele ugen bliver krydret med musik, kunst & design, ting for børn og famillie og selvfølgelig en masse forskellige madkulturer. Har du børn, så er folkets park det oplagte sted, for her er både tivoli og en masse børneunderholdning på scenen.

Gå ind på Malmø festivalen og se det omfattende program og sammensæt jeres eget festivalskema for den eller de dage I er i Malmø. kräftskiva

Vil du opleve rigtig svensk kultur, så skal du tage til Malmø fredag den 15. august på stortorget kl. 19.00, der vil du oplave flere hundrede svensker siddende med papirshatte, plastik hagesmække med store røde krebs på.

Ja du er kommet til Kräftskiva i Sverige, hvor svenskerne gufler krebs i sig, som først er blevet marineret i en lage af øl, vand og dild. Hertil serveres der rigelige mængder af snaps.

De fleste af koncerterne foregår udendørs og er gratis, så det er bare med at komme af sted, hvis du vil have en kanon oplevelse.

Festivalen løber over 7 dage og der er rigtig mange bands, der kommer og optræder. Hvis du vil nyde flere dage på festivallen er det muligt at finde gode tilbud på hoteller i Malmø når du klikker her.

Husk at bestille et bropass til Øresundsbroen, så du kører over til halv pris. Bestil det her.

God fornøjelse.

Skal du bruge overnatning i Malmø, så find den bedste pris herunder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *