Hotelferie og weekendophold i Sverige

 

Har du lyst til at holde hotelferie eller tage på et weekendophold i Sverige, så er der mange muligheder.

Kursen i Sverige er fordelagtig og da momsen på både mad og hotelovernatninger kun er på 12 % er der penge at spare på at holde ferie i Sverige og at købe madvarer med hjem.

Husk at der hverken er sukker- eller fedtafgift i Sverige og at der kan spares store penge på slik (godis), sodavand og chokolade.

Jeg har lavet links til steder, hvor du kan finde både gode og billige hoteller i Malmø, Helsingborg, Gøteborg og Stockholm. Så hvis I har lyst til at holde et par dages hotelferie eller en forlænget weekend med byferie, så check nedenstående forslag.

Hotel i Malmø

Malmø er en skøn by med masser af shopping muligheder, skøn kultur med koncerter og underholdning for børn. Eller hvad med en tur på Lille Torget, hvor der er proppet med udendørs restauranter og en super stemning. På Lille Torget er der opvarmning på næsten alle udeserveringer, så det reelt er muligt at side udenfor en stor del af sommer halvåret.

Husk også at der i august er festival i en hel uge, hvor der er flere hundrede koncerter og masser af underholdning. Klik ind og læs mere om Malmø Festival her.

Hoteller

På nedenstående link kan du klikke ind og se de bedste priser på alle hoteller i Malmø.

Indtast selv foretrukken ankomstdag og antal dage I ønsker at bo i Malmø, så får du en hel oversigt frem med priser på hoteller i Malmø.

Hoteller i Malmø fra 539 SEK

 

Hotel i Helsingborg

Helsingborg er en skøn handelsby, hvor du næsten står i centrum når du kommer over med færgen fra Helsingør.

Hvis du kommer til Helsingborg i weekenden, vil du helt sikkert høre mange danske stemmer i de små gader, som er fyldt med spændende forretninger og hyggelige cafeer.

Hoteller

På nedenstående link kan du klikke ind og se de bedste priser på alle hoteller i Helsingborg.

Indtast selv foretrukken ankomstdag og antal dage I ønsker at bo i Helsingborg, så får du en hel oversigt frem med priser på hoteller i Gøteborg.

Hoteller i Helsingborg fra 484 SEK

Hotel i Gøteborg

Sveriges næststørste by er Gøteborg og her finder du et kæmpe udvalg af både butikker, shoppingstræder og indkøbscentre. Er det underholdning du leder efter, så er her Lisaberg, store arenaer med koncerter og udstillinger.

Du kommer nemt til Gøteborg fra Frederikshavn med færgen og hvis du er på gennemrejse til et andet sted i Sverige, så skulle du unde dig en overnatning i Gøteborg og opleve aftensstemningen en dejlig sommeraften.

Hoteller

På nedenstående link kan du klikke ind og se de bedste priser på alle hoteller i Gøteborg.

Indtast selv foretrukken ankomstdag og antal dage I ønsker at bo i Malmø, så får du en hel oversigt frem med priser på hoteller i Gøteborg.

Hoteller i Gøteborg fra 675 SEK

Hotel i Stockholm

Stockholm er Sveriges hovedstad og byen er bygget på en masse øer, hvilket betyder at der næsten altid er vand i nærheden. Et utal af broer binder byen sammen og det kan godt være lidt af en kunst at finde rundt, men med en navigation er det ret nemt.

Der er 670 km til Stockholm, når du er kommet over Øresundsbroen, men det er noget nemmere at flyve.
Du kan finde tips til at flyve til Stockholm her.

Hoteller

På nedenstående link kan du klikke ind og se de bedste priser på alle hoteller i Stockholm.

Indtast selv foretrukken ankomstdag og antal dage I ønsker at bo i Stockholm, så får du en hel oversigt frem med priser på hoteller i Stockholm.

Hoteller i Stockholm fra 675 SEK

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.