Gode Tilbud

Gode tilbud til danskere der bor i Sverige

Her i dette afsnit finder du nogle gode tilbud, der er målrettet jer der bor i Sverige. Alle nedenstående tilbud er nogle der kan spare dig for en del penge og nogle er specielt tilbudt til brugere af denne webside.

Mobil telefoni og mobil bredbånd

Det er jo som bekendt en bekostelig affære at bruge sin danske mobiltelefon i Sverige, men har du et 3 abonnement, så kan du tale til dansk takst selvom du er på det svenske 3 net.

Klik ind på Tre.se og find den telefon og det abonnement som passer dig.

Fastnet

Redspot har et helt unikt abonnements type som du kan spare rigtig mange penge på. Det er er IP telefoni og du får et dansk nummer og det eneste det kræver er en bredbåndsforbindelse. Konceptet går ud på at du køber en adapter og tilslutter en telefon til den. Så har du pludselig et dansk nummer i din svenske bolig.

Du får dit eget danske nummer, som du selv kan vælge når du bestiller. Det koster en engangs investering i en IP adapter som fås fra 300 til 600 DKK og 99 kr. i oprettelse. Månedsafgiften er 89 DKK og inkluderer al kommunikation til fastnettelefoner i Danmark, Sverige, Norge, Irland, Island, Storbritannien, Tyskland og Polen.

Hvis du ringer til en mobiltelefon i Danmark betaler du kun 99 øre per minut Det er en besparelse på mellem 50 og 70% i forhold til hvad man normalt betaler for at ringe fra et svensk fastnet til en dansk mobiltelefon. Så ringer du til venner eller familie med danske mobiltelefoner, så kan du spare rigtig mange penge hver eneste måned.

Du kan nemt spare prisen på adapteren hjem på første måned. Herudover er der en stor fordel for alle dine venner og bekendte fra Danmark, som nu kan ringe til dig/jer til normal dansk fastnetpris. Vi har tilmeldt os til Redspot og sparer allerede en hel del penge, hver måned. Hvis du også vil spare penge, så klik ind på Redspot og tilmeld dig nu.

Klik ind her og bestil dit Redspot abonnement

Bredbånd

Der findes flere forskellige udbydere af bredbånd og bor du i et lejlighedskompleks eller i en Bostadsforening, så kan det sikkert bedst betale sig at bruge det.

Bor du i eget hus, så kan jeg anbefale at du bruger Bredbandsbolaget, som har attraktive priser på deres bredbånd. Du får Voddler musiktjenesten med gratis.

Klik ind på Bredbåndsbolaget og find det abonnement, som passer dig bedst.

Forsikringer

Har du brug for en bilforsikring, husforsikring, indboforsikring eller fritidshusforsikring, så er der mange muligheder på det svenske marked. Jeg har selv flere gange siddet i timer og sammenlignet forsikringspriser, for at spare mest muligt på forsikringerne. Men der findes en rigtig smart måde og finde den billigste forsikring.

Insplanet er et uafhængigt forsikringsmægler firma, som hele tiden skanner markedet for de billigste og bedste forsikringer. Jeg har brugt dem flere gang og det er super nemt. Du går ind på deres webside og indtaster data på det du skal have forsikret og dagen efter ringer de til dig med det bedste tilbud. På den måde for du nemmest og hurtigst den bedste pris.

Klik ind og bestil et uforpligtende tilbud på alle typer af forsikringer til markedets billigste priser.

El

Valg af El-leverandør er frit i Sverige og der er en god konkurrence.Det er super vigtigt at du ikke bare kører på en normprisaftale hos EON, for så betaler du overpris på el.

Jeg kan anbefale dig at klikke ind på Konsumentverket.se og her kan du se de forskellige el-leverandørers priser. De priser du ser der er priser som alle kan købe til.

Et andet alternativ er at bruge Kraftum.se til at forhandle en elaftale på vegne af dig. De finder den laveste pris for netop dit forbrug og hjælper dig med at skifte el-leverandør. Det er smart, nemt og du sparer penge.

Klik ind og få et tilbud fra Kraftum.se

Vi skiftede til en uafhængig elleverandør og sparer årligt mere end 5.000 SEK på vores el.

Der kommer løbende flere tilbud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.