For Hende

For Hende

Vil du som kvinde forkæle dig selv, eller er du mand og vil forkæle din kvinde, så er der masser af inspiration og finde i dette afsnit.

SPA behandlinger

Sinnesro SPA tilbyder ren forkælelse for kvinder. De har flere forskellige behandlinger, bl.a. en klassisk ansigtsbehandling der varer 55 minutter for 525 SEK.

Herudover tilbyder de massage, badkurer og har Malmø´s største SPA.

Du finder Sinnesro SPA på Husargatan 3 i Malmø (ligger ved Drottningtorget). Her finder du Sinnesro Spa´s webside.

Madeleins Hudvård tilbyder lækker ansigtsbehandling for 425 SEK. Her kan du også farvet hår, plukket bryn og få lavet manicure.

Du finder dem på Köpenhamnsvägen 13 i Malmø. Her finder deres webside.

Har I lyst til at rejse længere end til Malmø for en SPA oplevelse, så vil jeg anbefale jer at kikke ind på DTF-Travel´s side med Spahoteller.

Opvarmning af smagsløgene

Efter én af ovennævnte behandlinger, har du sikkert brug for en dejlig og unik smagsoplevelse, før end du begiver dig videre til en skøn Brunch.

Malmø Chokoladfabrik åbner her i sommer et skønt chokolade museum. Her kan du følge chokoladens historie og se hvordan man laver chokolade.

Når du har været en tur rundt i chokoladens historien, vil det måske være en god ide at slutte af i Cafeen med en kop kaffe og et lækkert stykke chokolade.

Adressen er Möllevångsgatan 36B i Malmö.

Åbningstider: Mandag til fredag 12 – 18, Lørdag 10 til 14, Søndag lukket.

Indgangen er gratis. Du finder deres webside her.

Brunch

Du kan nu selv vælge om du skal springe direkte til shopping eller om der skal presses en Brunch ind i programmet nu. Hvis du vælger en Brunch, så har jeg følgende forslag.

Hilton, som ligger på/i Triangeln laver en 5-stjernet Søndagsbrunch, hvor du får både Østers, chokolade fontæne, og hvad der ellers hører til en dejlig Brunch. Se min anbefaling af Søndags brunchen her.

Du finder Hilton på Trianglen 2 i Malmø. Du kan godt kigge ind på deres webside, men den er generel for alle Hilton hoteller og du skal søge for at finde Hilton i Malmø, men den er her.

Debaser er rockfolkets yndlingssted når de skal nyde en skøn brunch. Her får du en skøn stor brunch og du går ikke sulten fra borde (siges der). Normalt er den én eller anden form for musik under brunchen, det kan enten være et liveband eller en DJ.

Du finder dem på Norra Parkgatan 2 i Malmø. Deres webside er her.

Så er vi klar til shopping.

Malmø har naturligvis alle de kendte brands, som du også finder i København og andre byer. Alle de butikker ligger på hovedstrøgene og er nemme at se (eller jeg vil sige, de er ikke til at undgå).

Jeg vil gerne fortælle dig om de lidt mere specielle og unikke butikker, som du finder i i de gader der ligger lidt væk fra hovedstrøgene.

“Turen” tager udgangspunkt i at du har spist brunch på Hilton og du bliver guidet herfra. Men du bestemmer naturligvis selv, hvordan du vil kombinere din tur.

Hvis du spiste din Brunch på Hilton, så vil jeg anbefale dig at du naturligvis tager et kik i Triangeln indkøbscenter, som ligger lige bagved/eller er en del Hilton hotellet.

Triangeln kan du se mere om ved at trykke på navnet. Hvis du har din kæreste eller mand med, så er her også nogle gode butikker, med en masse tekniske dimser og et par gode tøjbutikker for ham.

Når du er færdig vil jeg anbefale dig at gå ud af hovedindgangen og gå til højre rundt om hjørnet ad Södra Förstadsgatan. 2. vej på venstre hånd hedder Friisgatan og her finder du to spændende butikker:

Trés Bien Shop er for dig der er vild med mode. Her finder du Avantgarde mode blandet med klassisk mode. Her er mærker som Ann-Sofie Back, Minimarket, Henrik Vibskov m.m. De ligger på Friisgatan 6.

Milon har byens smukkeste butiksvindue og hvis du kan li lækkert tøj i skønne omgivelser, så er dette stedet. De ligger på Friisgatan 12 i Malmø.

Går du nu ud af Milon og til højre og til højre ned af Södra Skolgatan, så kommer du til Möllevangsgantan og her finder du Malmös bedste second hand butik.

Humana Second Hand ligger på Möllevångsgatan 29 B og er fyldt med en masse spændende varer, til meget fornuftige priser (specielt for os danskere).

Nu går turen tilbage ad Södra Förstadsgatan ned i mod Hilton, som du kom fra og mode Gustav Adolfs Torg. Du skal ikke gå ad Södra Förstadsgatan, når du kommer til torvet overfor Hilton.

Tag i stedet parallel vejen, som hedder Davidshallgatan, som lige til venstre for den, for her finder du flere spændende butikker.

Sneakersn`stuff er en butik med eksklusivt streetmode, her finde du alt i Sneakers og hvad der ellers hører til, for at være med på den hotteste streetmode. Her bliver du hip til svenske priser. Du kan se deres webside her.

Tjallamalla er næste stop på ruten. Dette er stedet, hvor du går hen, hvis du vil have noget helt unikt, som ingen andre har. Der er tilknyttet 200 forskellige designere til denne butikskæde og der findes kun ét stk. af hvert stykke beklædning. Her er også smykker og tasker (og noget til ham, hvis han også skal forkæles. Et must visit, for dem der ikke ønsker at møde op til en fest og se at en pige har samme kjole på. Adressen er Davidshallsgatan 15 Du finder deres webside her.

Popolono ligger på samme adresse og det er en modebutik for både kvinder og mænd. Her finder du mærker som Merc og Ben Sherman. Tøjet er inspireret af den britiske, europæiske og skandinaviske mode, med afsæt i 60´erne. Deres webadresse er her.

Chique ligger længere fremme af Davidshallsgatan og på en lille stikvej der hedder Kärleksgatan 3A. Dette er et andet godt bud på en Second Hands Shop.

Tekla er ikke stedet for dig, hvis du er gift, for her finder du alt i brudekjoler. Står du til gengæld over for bryllup, så kan du jo overveje om brudekjolen skal indkøbes i Sverige.

Deres adresse er Storgatan 39. Gå ind på deres webside og bliv inspireret.

Hvis du går ind på Södra Förstadsgatan igen og går mod Gustav Adolfs Torg, så finder du i nr. 96 endnu en Streetmodebutik.

Impala er en Streetmode butik med en dejlig stil og et pænt udvalg.

Afslutning

Så blev der vist nok shopping for i dag og nu skal du ned på Lille Torget og opleve et skønt torv med masse af cafeer og spisesteder.

Du går skråt over Gustav Adolfs Torg og ned ad Södergatan, indtil du når til Skomgatan på din venstre hånd. Denne gade går du ind af og lidt længere nede står du på Lilletorget og kan sætte dig ned og slappe af og måske nyde en velfortjent Cafelatte.

Fortsættelsen….

Måske er det nu du skulle ringe til din kæreste/mand og sige at nu kunne han godt komme og hente dig og køre dig til hotellet. Klik ind på Hotel og Weekendophold og find gode tilbud på overnatninger i Malmø.

Jeg håber du har fundet inspiration i ovenstående og oplever du ting på din vej, som du gerne vil dele med andre, så skriv gerne en kommentar herunder, så lægger jeg den ind på siden.

De bedste hilsner

Kim Rasmussen.

One Response to "For Hende"

  1. Pingback: Shopping og SPA forkælelse for hende i Sverige | Billigt i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.