For Ham

For Ham
Foto: Sturup Raceways

Nu er det jo sikkert ikke en masse tøjbutikker, som er det der trækker mest i ham, så derfor har jeg valgt at lave en lidt anderledes “tur” for ham. Den vil have lidt mere fokus på bensin- og elektriske drevet tingester. Jeg skal nok lave en mere shopping-i-gågaden-relateret artikel senere, men lige nu tager jeg udgangspunkt i den føromtalte kategori.

Hvis I er afsted som par, så lad hende tage venindeturen og I kan jo så mødes senere på dagen, før end I måske skal nyde en luksus overnatning på hotel i Malmø (find forslag til overnatning på Hotel og Weekendophold)

For drengerøven

Kør Super sportsvogn i Malmø eller prøv avanceret terrænkørsel i Gøteborg.

Hos Upplevelser.com kan du bestillen en tur på racerbane i en hurtig sportvogn, eller en gang mudderræs i Gøteborg.

Klik ind og se alle mulighederne.

Autoforhandler turen

Jeg vil foreslå at du starter med at tage på Autoforhandler turen og tager ud og sparker lidt dæk:-)

Start med at kigge i kategorien der hedder bilservice og find vej til de bilforhandlere, du gerne vil besøge. Måske skal du lige have en lille advarsel, for det kan være stærkt vanedannende at sidde i en bil med 250 til 300 hk, til prisen af hvad en kedelig Ford Mondeo koster i Danmark.

Det kan anbefales at starte med BMW, hvis du kommer direkte fra broen, for det er nemmest. BMW ligger på din venstre hånd på ydre ringvej og er umulig at overse. Du skal lidt rundt for at komme dertil, men hvis du bliver ved med at have BMW på din venstre hånd, så kører du ikke helt forkert, når du kører af motorvejen.

Hvis du er lidt frisk, så kan du jo fortælle dem at du skal flytte til Sverige og gerne vil prøve én af deres biler, så du kan danne dig et overblik over hvilken bil du skal have. BMW har i de seneste år levet stort af danskere, som er flyttet til Malmø og før finanskrisen, var hver 4. køber en dansker.

Du kan nu gennemføre ovenstående for hver bilforhandler der findes i Malmø og du vil helt sikkert være stærkt motiveret, for en snak med din kone senere på dagen, om at I måske skulle overveje at flytte til Sverige.

I området ved BMW ligger også Lexus, Peugeot og Porsche. Hvis du kører videre til Fosie, som ligger meget tæt på, finder du Nissan, Toyota, Honda, Mercedes og en masse andre bilforhandlere.

Håndværktøjs turen

Nu vil de fleste kvinder sikkert sige at vi er langt ude, men der er nu ikke noget som et godt stykke håndværktøj (elektrisk- eller bensindrevet selvfølgelig) og hvis prisen også har været lav, så er den helt i top.

Du finder et stort udvalg af butikker, som sælger denne type håndværkstøj, ved Svågertorp. Tag anden afkørsel på ydre ringvej, når du kommer fra broen, her ligger et område der hedder Svågertorp. Her finder du bl.a. følgende butikker, som sælger alt der går ind under denne kategori. Her findes K-rauta, Bauhaus, Harald Nyborg og Biltema. Du finder adressen til dem under kategorien Hus og Have.

Hvis du er i Svågertorp, så smut lige forbi mit skriv om Radio og TV, for her ligger også en del Radio og TV butikker.

I Sverige findes der en kæde af butikker, som hedder Jula.se og de har intet med jul at gøre, dog kan mænd blive som børn ved juletid, når de kommer ind i disse butikker. For her finder du alt muligt godt håndværktøj som boremaskiner, haveredskaber, motorsave, kompressorer og alt muligt andet. De har også en masse tilbehør til vedligeholdelse af bil og båd.

Priserne hos Jula er super lave og her er en hel del penge at spare. Du finder Jula i Jægersrocentret, der ligger lige over for Volvo i Jægersro.

Radio- og TV turen.

Fladskærms-epidemien er over os og hver weekend ser jeg danske biler med store fladskærms kasser på bagsædet og i bagagerummet.

I Sverige kan du spare en hel del penge ved at indkøbe fladskærme, kameraer, videokameraer osv. Det er ikke så smart at købe Pcér i Sverige, for svenskerne har jo et lidt andet alfabet end os, men det kan lade sig gøre, for det er jo standard software og du vælger sprog når du starter den maskine op første gang, men check lige om der er æ, ø og å på keyboardet før du køber.

I Svågertorp finder du SIBA og OnOff, der ligger lige ved siden af K.Rauta. Ved siden af SIBA finder du også Electrohome, som er en butik med alt muligt elektrisk til køkkenet:-)

Hvis du kører fra Svågertorp ind mod Malmø ad Trelleborg motorvejen, kommer du til Mobilia på din vestre hånd. Lidt længere fremme på din højre hånd, finder du Elgiganten gent lidt inde bagved, lige ved siden af Jysk. Elgiganten har normalt altid gode tilbud på alt Radio og TV og du finder tingene billigere her, end du kan finde dem i de danske Elgigant butikker.

Skråt overfor Elgiganten finder du også Hi-Fi klubben, som du sikkert også kender fra Danmark.

Har du ikke fået nok endnu, så smut en tur over til Mobilia, her finder du bl.a. Expert og OnOff.

Båd

Er du interesseret i båd, så er der også penge at spare ved at købe i Sverige.

Der findes rigtig mange både i Sverige og lidt afhængigt af hvor du kigger efter båd, så kan du sikkert finde rigtig gode tilbud på både i Sverige for tiden.

I Stockholms området finder du rigtig mange udbydere af både og det er naturligvis på grund af den Svenske skærgård, da mange har båd i området.

Vil du købe båd i Malmø området, så har du bl.a. mulighed for at kigge efter båd på blocket.se eller hos nedenstående bådforhandler.

Sparrholms ligger ca. 10 min. fra Øresundsbroen og de har også dansk personale, så de er nemme at snakke med. De kender også alt til muligheder og regler for at tage båden med til Danmark. De har naturligvis også tilbehør til både.

Du finder dem vil at klikke ind på sparrholms.se

Fiske- og fiskeudstyr

I Skåne finder du utallige fiskesteder og der findes store muligheder for at fiske både i søer, fra kysten og på havet.

Kyst

Hvis du vil fiske fra kysten, så findes der flere muligheder startende fra Limhamn øen videre til broenfæstet og ned langs sydkysten med Trelleborg over mod Ystad og ende ved Østerlen.

Her er både mulighed for torsk, havørreder, laks og hornfisk i sæsonen.

Havfiskeri

Der findes både som sejler ud fra Limhamn øen og fra Landskrona der ligger lidt nord for Malmø. På Limhamn øen kan du bl.a sejle ud med Ulf, som har en stor fin båd og han er god til at finde de gode steder i Øresund. Jeg har været med Ulf ude og fiske mange gange og på min rekordtur, fangede jeg 14 torsk og 30 sild.

Han tager ud næste dagligt i sommersæsonen og på hans websiden kan du finde flere oplysninger om hvornår der er afgang fra Limhamn. Du finder Ulf´webside på torskturer.se

Søer og put and take

Dette område har jeg ikke den store erfaring med, da jeg bedst kan li at fiske i saltvand, men har du input til dette område, så send det gerne til mig, så vil jeg ligge det op på siden, så andre kan få nytte af det.

Fiskeudstyr

En fisketur kræver jo også fiskeudstyr og her findes der et par gode butikker i Malmø området, hvor du kan indkøbe det rigtige grej (hvis du ikke har det i forvejen).

I butikkerne får du også altid gode tips til hvor du skal fiske og hvad du skal bruge af udstyr.

Fiske & Fiskar har sydsverige´s største sportsfiske sortiment og et areal på 400m2 der er spækket med alt til fiskeri. De har altid gode tilbud på udstyr til fisketuren. De har også levende agn og gode tips til hvor du skal fiske.

Du finder dem på fiskefiskar.se og deres butik ligger på Regementsgatan 17 i Malmø.

Der er åbent hverdag fra 10 til 18 og lørdag fra 10 til 14. Søndag er der lukket.

Sportsfiskegiganten er også Sydsveriges største sportsfiskebutik. Jeg har endnu handlet i deres butik endnu, men du finder dem på sportfiskegiganten.se og de ligger på Lundvägen 56 i Malmø.

Der er åbent hverdag fra 10 til 18 og lørdag fra 10 til 15. Søndag er lukket.

Friluftsudstyr

Skal du i vildmarken for at fiske og har du brug for telt, liggeunderlag og andet til turen, så besøg nedenstående butik, som har et stort udvalg at udstyr til “overlevelsesturen”.

Friluftsvaror.se har et stort udvalg af alt til turen ud i naturen. Deres webside hedder Friluftsvaror.se og du finder deres butik på Lantmannagatan 47 i Malmø.

Der er åbent hverdage 10 til 18, lørdag 12 til 14 og søndag 12 til 14.

Det frække

Hvis du har din kone eller kæreste med og at I skal overnatte i Malmø, så vil jeg anbefale jer at smutte en tur omkring Taboo, der ligger på Södre Förstadsgatan 81. Her kan I finde lækkert undertøj og voksenlegetøj, som I kan tage med på hotellet. De har åbent mandag til fredag fra 10.00 til 20.00 og lørdag og søndag er der åbent fra 11 til 18. Klik på www.taboo.se

De har også en butik tæt på Centralen på Västergatan 14. Butikken hedder MTY og du finder deres webbutik på mty.se

Slut på dagens shopping

Nu er det vist tid til at komme på hotellet, snuppe et bad og tage ud og nyde en dejlig romantisk middag med en god vin til.

Har I brug for gode tips til overnatninger, så klik ind på Hotel og Weekendophold.

Leave a Reply

Your email address will not be published.