Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Flytning

Når du har besluttet dig for at flytte og har fundet dit nye hjem, tager du en tur på skatteverket og går til afdelingen for Folkbokföring og siger at du gerne vil flytte til Sverige.

Hvis du er dansk skal du ikke have hverken opholds- eller arbejdstilladelse, så det er ganske nemt. Du finder adressen ved at klikke på skatteverket.

Folkbokföringen meddeler den danske kommune om at du er flyttet til Sverige og nu har du lov til at køre i en svensk indregistreret bil i Danmark og nu begynder alt det sjove:-)

Nogle gange kan det være svært at købe eller leje noget uden et svensk personnummer, og det er lidt som hønen og ægget. Men har du fat i én af de større banker herovre, så kan de låne dig penge ved hjælpe af at oprettet et midlertidigt svensk personnummer. Det kan du læse mere om under punktet “banker”.

Facebook comments:

One Response to Flytning

  1. Jan

    17. juli 2010 at 09:27

    hej
    jeg har fået arbejde i sverige i ED og ja nu er spørgsmålet jo så jeg får både add og svensk person nummer og skal betale svensk skat.
    Hvordan gør man når man skal købe bil heroppe for kan ikke helt lige finde ud af det…. om man altså skal beatale noget ud over bilens pris med det samme…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *