Cykler

Skal du have ny cykel, så synes jeg at du bør prøve at checke priserne i Sverige.
I dette afsnit har jeg samlet et antal forskellige cykelhandlere, som ligger i og omkring Malmø.

Herunder finder du både forslag til butikker, som Biltema, som har mange billige cykler og Mærkevare cykelhandlere, hvor du kan få en håndlavet racercykel.

Hvis du har tips til gode gode cykelhandlere, som du er stødt på i Malmø eller andre steder, så send gerne en mail til mig.

bikepro er stedet hvis du vil have det helt store udvalg, fra en standard kvalitetscykel til en avanceret racercykel tim mange tusinde kroner.

Her får du super professionel betjening i alt om cykler, udstyr og beklædning. Så er du proff, eller har du lyst til at tage steppet, så er der hjælp og hente her.

De har netop lanceret en stor webshop, hvor du kan se deres varer og hvis du vil se priserne i danske penge, så vælg dansk i valutaomregneren, så har du alt i danske kroner.

De taler forøvrigt dansk, du skal bare spørge efter Martin.

Du finder dem på Nobelvägen 23, i Malmø.

Sportex

Hos Sportex finder du alt i cykler, lige fra en billig klassisk herre- eller damecykel til Citybikes og racercykler. De skriver selv at de er størst på cykler og det passer sikkert.

Da vi skulle have ny cykel til vores datter, købte vi den i Sportex, som ligger i Stora Bernstorp, ved siden af den kæmpe store MediaMarkt. I samme område finder du også en ridebutik, COOP dagligvarebutik, heste udstyrsbutik og Hornbach som er et stort byggemarked.

Fridhemscykel.se

Hos FridhemscykelTessins väg 13, finder du mærkevarer cykler helt op til 24.000 SEK. Her er et stort udvalg og stor kompetence, så hvis du vil en sportsbetonet cykel, så skal du besøge deres butik på Östra Rönneholmsvägen 26.

Abrahams Cykel

Skal du have en billig mormorcykel så kig forbi Abrahams Cykler. Her er ingen webside, men du finder butikken på Höstgatan 35 og det er tæt på Entré indkøbscenter.

Biltema

Hos Biltema, som du finder ved Svågertorp hvor der ligger en masse andre store butikker, finder du et stort udvalg af prisbillige cykler og alt i tilbehør.

På deres webside kan du se det store udvalg.

Harald Nyborg

Harald Nyborg har også et sortiment af cykler. De er billige men udvalget er ikke så stort.

Du finder Harald Nyborg lige før Biltema i Svågertorp.

Cykelpartner.dk

Cykelpartner.dk har en stor webshop med masser af cykeludstyr. Dette er en dansk webshop, men jeg synes de skulle med, for her finder du et stort sortiment af udstyr til alt med cykler og til gode priser.

Klik ind og check deres webshop.

One Response to "Cykler"

  1. Pingback: Åbent St. Bededag i Sverige | Billigt i Sverige

Leave a Reply

Your email address will not be published.