Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Betaler du også for meget for service på din bil i Danmark

I sidste uge havde Børsen et indlæg i deres avis, om at danske bilejere føler sig snydt, når de får lavet service på deres bil i Danmark.

Hvis du føler du betaler for meget for service på bilen, hos dit danske autoværksted, så smut en tur til Sverige og spar 25 til 50% på service på bilen.

F.eks. sparer du 25% på timelønnen, hos Peugeot i Malmø, set i forhold til Peuget i Danmark.

Se http://billigtisverige.dk/til-bil-og-mc/bil-service-sverige/ og kør til Sverige og få lavet din bil næste gang.

Facebook comments:

One Response to Betaler du også for meget for service på din bil i Danmark

 1. torben nielsen

  29. juni 2011 at 19:29

  Ang billigere bilservice.
  Jeg kører Volvo V70, den er meget dyr at få serviceret i Danmark. En ven anbefalede en svensk bilforhandler, Bilmånsson, så prøvede jeg dem af til service osv. I Sverige sparer jeg nu ret præcist 40 % af prisen i Danmark hos autoriseret forhandler naturligvis. Det overraskede mig meget, så jeg satte tingene i system til også at omfatte andre varer, når jeg nu alligevel var i Sverige. Fruen og jeg fik 4 par briller til 3.600 SEK hos Smarteyes, incl alt, det viser sig nemlig at man får brille nummer to til halv pris, fantastisk. Brillerne er ikke ringere end de briller jeg de sidste 25 år har købt i Danmark, udvalget var ligeså stort, prisen er bare under det halve. Hver anden måned køber vi mad og den slags i Sverige, rigtig mange varer er meget billigere, vi taler mærkevarer, f.eks koster Kellogs kornflakes kun lidt over det halve af hvad det koster herhjemme. Det sammen gør sig gældende for mange andre varer, tjek det selv ud.
  Eneste ulempe ved at købe i Sverige er, at vi føler os snydt hver gang vi er nødt til at købe herhjemme, det er faktisk ikke så sjovt.
  God fornøjelse,
  Venlig hilsen Torben

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *