Skøn overnatning på Hilton i Malmø

Skøn overnatning på Hilton i Malmø

Min kone og jeg har 2 skønne børn, Camilla på 6 år og Oliver på 1 år. Det seneste år har vi ikke haft muligheden for at tage på weekend og da vores gode venner var friske på at passe vores unger, var vi ikke længe om at komme afsted.

Vi havde bestilt en overnatning på Hilton i Malmø, som bl.a. er kendt for deres fantastiske søndags brunch, hvor man kan få både chokolade fontæne og østers.

Lørdag formiddag gik turen fra Klagshamn til Malmø centrum og vi kørte direkte ned i parkeringskælderen, som ligger under hotellet og tog elevatoren op til receptionen og checkede ind.

Turen op til værelset gik via elevatoren, som kører på ydresiden af hotellet med udsigt over Malmø by og hele vejen til Danmark. Da elevatoren stoppede på 19. sal, havde vi en formidabel udsigt og fra værelset kunne vi se næsten hele vejen hjem.

Da vi havde fået smidt bagagen på værelset, gik turen ned i byen, hvor vi gik i gang med shop-amok i diverse tøj og skobutikker.

Frokosten fik vi på en Espresso House cafe, hvor vi sad på 1. salen og kiggede ud over myldret af folk nede på gågaden.

Efter mere shopping gik vi tilbage til hotellet, som ligger lige for enden af en af de største indkøbsgader i Malmø.

Efter at vi havde siddet på værelset med et dejligt glas rødvin og nydt udsigten ud over Malmø vest, gik vi ned i baren og nød et køligt glas vin, imens vi nød stemningen fra baren og bordene omkring os. Ret hurtigt fandt vi ud af at vi absolut ikke var de eneste danskere på hotellet og at der faktisk var fyldt med danskere.

Menuen består af et bredt udvalg imellem alt fra fisk, kød og lam og vi startede begge med en let forret og som hovedret havde vi valgt okse tournedo. Hertil fik vi en lækker Shiraz vin og tiden gik med snak og at nyde den lækre bøf og den kraftige vin, som passede perfekt til det røde kød.

Da vi var klar til at bestille dessert, var klokken blevet 23.30 og der havde køkkenet lukket, så det var lidt surt. Det kunne have været fedt, hvis tjeneren havde været forbi og spurgt om vi havde lyst til dessert, før end køkkenet lukkede.

Vi sluttede i stedet af med en Irish coffe som dessert, før end vi igen tog elevatoren op i skyerne.

Søndag morgen afsluttede vi en skøn overnatning med et dejligt stort morgenbord og hvis det ikke lige var fordi at vi skulle hjem og hente børn, så havde vi også lige snuppet en søndagsbrunch med.

Karakterer fra 0 til 5 (5 er bedst):

Hotellets placering: 5, ligger perfekt i gå-afstand til de fleste butikker.

Værelset: 4, der manglede et ordentlig fjernsyn og lidt finish, men en større værelsesrenovering er i gang, så det kommer snart på plads.

Restaurant: 4, lækker mad, rimelige priser, god atmosfære.

Kærlighedsfaktoren: 5. Tag konen/manden eller kæresten med på weekendshopping, middag og overnatning på Hilton og slut af med Søndagsbrunch, og hun/han vil se på dig med nyforelskede øjne.

Her kan du finde gode tilbud på overnatning på Hilton Malmø.

God tur.

Kim

Leave a Reply

Your email address will not be published.