Lej Sommerhus i Sverige

Lej Sommerhus i Sverige

Hele verden er stadig ramt af Covid-19 og sommeren 2021 bliver næppe med de store rejser med fly til syden. Vi har derfor samlet en del tips, til hvordan du kan nyde sommerferien i et sommerhus i Sverige.

Nogle af nedenstående tekster indeholder links til websider hvor vi får et mindre beløb, hvis deres tjeneste benyttes.

I Sverige er der et stort udvalg af sommerhus til leje, lige fra de mest primitive små ødegårde, med toilet i et lille skur – til de mest luksuriøse store sommerhuse med alle remedier, men det er ikke dem der er flest af.

Stor ødegård eller hyggeligt sommerhus med udsigt

Uanset om I er mange der skal på tur sammen, eller om du skal sammen med din kæreste, så finder du du altid masser af muligheder i Sverige. Nogle sommerhuse, der ofte er tidligere landejendomme, kan rumme mere end 20 personer, så der er plads til hele familien.

Husk at checke faciliteterne

Et svensk sommerhus/ødegård har måske ikke alle de faciliteter, som vi kender fra Danske sommerhuse. Så har du børn og teenagere med og forventer de at kunne streame Netflix, så husk at se om der er internet i huset – ellers kan det blive en meget lang sommerferie.

Masser af aktiviteter – kom ud i naturen.

Kim rasmussen, billigtisverige.dk

Fiskeri i Sverige

Husk fiskestangen, for der er mange steder at fiske i Sverige. Et godt tips er at besøge den lokale fiskeudstyrs butik, hvor du altid kan få råd og vejledning i de bedste steder at fiske. Husk at købe et par af de gode blink, som tak for hjælpen.

Tips til steder at booke sommerhuset

Der er flere muligheder, når du ønsker at leje sommerhus, enten kan du gøre det på websiderne hos de etablerede danske udlejningsfirmaer, hvor du trygt kan leje sommerhuset og være sikker på at det er klart, når du ankommer.

Dancenter er et af de danske udlejningsfirmaer der har masser af sommerhuse i Sverige du kan booke. Det er nemt, professionelt og du får en problemfri booking, så du kan holde fri uden bekymringer.
Klik her for at komme til Dancenter´s webside.

Rabatkode hos Dancenter:

DanCenter op til 20% rabatkode sommer:
Kode: DCSUMMER20
Rabat: 20%, men maks 750 DKK rabat
Minimumsværdi: ingen
Bookingperiode: Frem til 30 april 2021
Opholdsperiode: Frem til 30 juni 2021

DanCenter 7% rabatkode sommer:
Kode: DC7PC
Rabat: 7%
Minimumsværdi: ingen
Bookingperiode: Frem til 30 april 2021
Opholdsperiode: Frem til 31 december 2021

Interhome

Interhome er også et sommerhus udlejningsfirma der har sommerhuse i Sverige. Klik ind på deres webside og se deres tilbud.

Book direkte hos udlejer

Hvis du vel leje direkte af ejeren af sommerhuset, så skal du klikke ind på www.blocket.se og søge efter uthyring stuga i det geografiske område du ønsker at bo. Husk at alle priser er i Svenske kroner, så du skal omregne til Danske kroner.

Er du til hotel?

Fandt du ikke det du søgte, så kunne det måske være du skulle checke prisen på et hotelværelse. Det behøver ikke være dyrt og husk, at morgenmaden næsten altid er med i prisen, plus der er nogen der reder din seng. Klik her, for at komme til siden, hvor du kan se hvordan du booker et svensk hotelværelse.