Gekås

Gekås

Gekås i Ullared er et kæmpestort supermarked, der i 2019 blev besøgt af mere end 4,9 mio. mennesker. Det er skandinaviens største supermarked med et butiksareal på 40.000 m2, lager på 29.000 m2, restaurant på 3.000 m2. Centrallageret i Sönneräng er på 44.000 m2.

Lørdag d. 9. oktober 2020 havde de salgsrekord og solgte for 41,7 mio. SEK på én dag.

30. oktober 2010 havde de den længste kø på hele 1,4 km.

Følg med på deres blog her.

Alt er billigt her og du kan spare mange penge på alt fra haveudstyr, rengøringsmidler, shampo, køkkenmaskiner, CD plader, videofilm, tøj til både piger, mænd og børn. De har også udstyr til fiskeri, hestesport, fiskeri og golf.

Når du kommer til kassen og skal betale, vil du opdage at der er 58 kasser og alle de gange jeg har været på besøg i Gekås, har alle kasser været bemandet. Så selvom der er mange kunder, som har mange varer i indkøbsvognen, går det rimeligt hurtigt at komme gennem kassen.

Når du tager en indkøbsvogn, skal du huske at lægge mærke til farvekoden og nummeret på den, for den kan godt blive væk i al myldret. Heldigvis kan du få den efterlyst og det sker ofte at der bliver efterlyst en indkøbsvogn.

Herunder kan du se lidt om, hvad du kan købe i butikken.

Tøj

Der er et kæmpe udvalg af tøj, til både hende, ham og børnene. Du finder alt i tøj og der er gode penge at spare, hvadenten børnene shal have nyt tøj, ny skidragt eller at hun vil have noget nyt smart tøj. Her er også masser af tøj til manden og min erfaring er at kvaliteten ikke fejler noget.

Så har familien behov for nyt tøj, kan I meget nemt spare mange penge ved at tage til Gekås og handle.

Legetøj

I Gekås finder du et kænpe udvalg af legetøj og det er alt fra Hello Kitty og Lego, til alverdens andre typer af legetøj. Udvalget er KÆMPE og priserne er billige.

Elektronik og køkkenudstyr

Du finder et stort udvalg af tilbehør til mobiltelefoner og andre typer af elektronik. Der er også en masse forskelligt køkkenudstyr og hvad der ellers hører til, i denne kategori.

dette link finder du oversigtskort med angivelse af alle de ting du kan købe.

Det er svært at give et bud på hvor meget der kan spares, men det er absolut nogle af Sveriges biligste priser og når du tager kursen med i betragtning, så er der rigtig gode penge at spare.

Kørselsvejledning:

Der er 200 km fra broen og til Gekås og deres adresse er Danska Vägen 13, 310 60 Ullared. Når du kommer over broen kører du mod Gøteborg indtil du når Falkenberg afkørelsen. Lige efter at du er kørt forbi det nye store Netto lager på din højre hånd, drejer du af og kører mod Ullared. Når du kommer til Ullared, så har du indkøbscentret på din venstre hånd, men du er ikke i tvivl, følg blot strømmen af biler.

Øvrige butikker i Ullared

Ved GeKås finder du også special butikker, som liger omkring supermarkedet og her finder du en fiske udstyrsbutik, radiobutik, Dockers factory shop og et stort outlet for erotisk legetøj.

Netonnet.se som er en stor elektronik webshop med bl.a. fladskærme m.m., har en lagershop lige ved siden af, så her er alt hvad du behøver:-)