Søndags Brunch på Hilton i Malmø

I søndags var vi en tur på Hilton i Malmø og spise Søndags Brunch. De har to serveringer, fra kl. 11 til 13 og igen fra kl. 14 til 16.

Sammen med min kone og vores to børn, Camilla på snart 6 og Oliver på 6 måneder, kørte vi til Hilton, som ligger ved Trianglen (se kort herunder). Vi parkerede i parkeringskælderen under hotellet (som ligger godt gemt på venstre side af huset set forfra). Fra parkeringskælderen går der en elevator direkte op i Lobbyen.

Vi fik vores bord og der var god plads til barnevognen (husk lige og fortæl dem at I har barnevogn med). Indenfor kort tid blev der serveret lækker friskpresset appelsinjuice og en super god kaffe.

Så var det ellers at gå ombord i Brunch’en og der var nok at vælge imellem. Min datter startede med en lækker Vaffel og hertil en skøn flødeskumsagtigt topping. Jeg selv startede med 3 Østers med citron på og lidt lækkert flute.

Måske havde min kone ikke helt forstået at man måtte gå flere gange, eller også var der for meget der fristede. For hun kom med en tallerken fyldt med lækre marinerede rejer, bacon, æg og nogle skønne stærke Italienske pølser. Hertil var der brød, ost og en portion hjemmelavet youghurt.

Nu vil jeg ikke lige indrømme hvor mange gang jeg var oppe omkring bufféen, men jeg fik smagt på det meste og jeg havde absolut ikke lyst til frokost senere på dagen.

Den ultimative oplevelse for min datter var, at få lov til at tage jordbær og skumfiduser på en pind, og holde dem ind under chokolade fontænens rindende chokolade. Øjnene strålede, som var det jul, da den varme chokolade smøg sig omkring både jordbærrene og skumfiduserne. Og da hun senere sad med chokolade op til begge ører, kom kommentarer; dette er den bedste af alle brunch vi har prøvet.

Vi giver hende absolut ret og vi kan anbefale at prøve deres Brunch, hvis I kommer til Malmø en søndag, men husk lige at bestille bord.

Prisen:

Vi betalte 225 SEK (165 DKK) pr. voksen og 10 SEK pr. år, som vores datter var gammel. 5 år = 50 SEK. (36,50 DKK)

Vi har valgt at give følgende karakterer (0 til 5, hvor 5 er bedst)

Romantik: 4, kan være ganske romantisk, hvis man ikke lige har ungerne med.

Betjening: 4, ganske fin, men vores brugte tallerkener stod lidt længe før de blev hentet.

Pris: 5, med Østers og chokolade fontæne, så fås det vist ikke billigere.

Mad: 5, den var helt i top.

Webside: Hilton Malmø

Leave a Reply

Your email address will not be published.