Åbent i Sverige St. Bededag

Åbent i Sverige St. Bededag

Store Bededag er normal arbejdsdag i Sverige og det giver dig masser af mulighed for at shoppe i Sverige, få lavet service på bilen eller måske tage på forlænget weekend til en billig penge.

I Sverige er St. Bededag en helt normal arbejdsdag i Sverige og det betyder at alle butikker, værksteder og du vil sikkert opleve mange biler med danske nummerplader i Sverige denne dag.

Kan det være bedre, når den svenske kurs giver dig store besparelser og at der er mange gode tilbud at finde i butikkerne?

Her er mine forslag til ting du kan gøre St. Bededag:

For bilen:
Få lavet service på bilen og spar samtidigt mange penge. I Sverige er det billigt at få lavet service på bilen og det er ikke kun kursen, som gør at du kan spare penge. Arbejdslønnen er lavere i Sverige og det betyder at du kan spare imellem 20% og 50% på service og reparationspriserne. Jeg har selv personligt erfaret dette flere gange og det har været på Peugeot, Mercedes, Volvo og Chrysler.

De fleste serviceværksteder i Malmø området er gode til at kommunikere med danskere, så du kan både ringe og skrive til dem og kan forvente svar. Bilservice og find vej til dit mærke værksted.

For de indkøbsinteresserede:
Det skulle måske lige være en overnatning på hotel sammen med dine kære og at I havde to dage til at nyde Sverige i.

Klik ind på siden for hotel og weekend ophold i Sverige og find et godt tilbud på overnatning i Malmø, Helsingborg eller Gøteborg.

God fornøjelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published.